Αδερφός Κασσελάκη σε Φαραντούρη: Συμπορεύσου με τη βάση, πριν πάτε όλοι στον πάτο - Υπονομευτής ο Τσίπρας

Ανεβάζει τους τόνους ο Στέλιος Κασσελάκης σε ανάρτησή του - «Πώς θα ξανακάνετε εκλογές; Με τι χρήματα; Ας βάλει το χέρι στη τσέπη ο κ. Τσίπρας και η κ. Γεροβασίλη που συνεχώς υπονόμευαν τον Στέφανο»

Να συμπορευθεί με τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ψηφίσει 3 φορές τον Κασσελάκη «πριν πάτε όλοι στον πάτο» κάλεσε τον Νίκο Φαραντούρη ο αδερφός του προέδρου του κόμματος Στέλιος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Twitter. Μάλιστα έχει ειδική αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα ως υπονομευτή του αδερφού του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πώς θα ξανακάνετε εκλογές; Με τι χρήματα; Ας βάλει το χέρι στη τσέπη ο Κος Τσίπρας και η Κα Γεροβασίλη που συνεχώς υπονόμευαν τον Στέφανο όπως και αποδέχθηκε έμπρακτα στο Συνέδριο».

Θέτει δε ξανά το θέμα του μαύρου χρήματος αναφέροντας: «το μαύρο/άσπρο χρήμα που στήριζε το κόμμα και γι’αυτο το λόγο τα κομματικά ΜΜΕ πληρώνονταν πώς θα το λύσει ο «νέος» αρχηγός; Θα δωρίσεις και εσυ όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές άσπρα στο κόμμα; Άλλωστε τη γνωρίζεις πολύ καλά την κατάσταση».


Στην ανάρτησή του απευθύνει και άλλα ερωτήματα στον κ. Φαραντούρη όπως γιατί αμφισβητεί τώρα τις εσωκομματικές εκλογές και «Εάν ο Στέφανος σου έκανε πόλεμο εσωκομματικό πριν τις εκλογές και δεν σε στήριζε, όπως όλοι μας, θα είχες επιτυχία;». Σημειώνει τέλος ότι όσα γίνονται τον «λυπούν και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουν γιατί εγώ αλλά και ο πιο πολύς κόσμος απεχθάνεται τους πολιτικούς και εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ένα επάγγελμα υποχθόνιο. Με φίδια. Φοβάμαι ότι έμπλεξε ο αδελφός μου με ενα “sneak pit” στη πολιτική».


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Στέλιος Κασσελάκης:

Αγαπητέ Νικόλα, με βάση αυτά που είχαμε συζητήσει το Μάιο στο Χούστον, θα σου κάνω μερικες υπενθυμίσεις:

1. Το μαύρο/ασπρο χρήμα που στήριζε το κόμμα και γι’αυτο το λόγο τα κομματικά ΜΜΕ πληρώνονταν πως θα το λύσει ο «νέος» αρχηγός; Θα δωρίσεις και εσυ όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές άσπρα στο κόμμα; Άλλωστε τη γνωρίζεις πολύ καλά την κατάσταση

2. Τις εσωκομματικές εκλογές που προσωπικά μου είχες πει πως η Ομπρέλα αμφισβήτησε τη θέληση του λαού γιατί τις αμφισβητείς τώρα;

3. Ο κόσμος έχασε το χρόνο του και ταλαιπωρήθηκε άδικα; Δυο Κυριακές στις ουρές;

4. Τα 600,000 Euro που πλήρωσε ο κόσμος θα του τα γυρίσετε πίσω;

4.1 Και πως θα ξανακάνετε εκλογές; Με τι χρήματα; Ας βάλει το χέρι στη τσέπη ο Κος Τσίπρας και η Κα Γεροβασίλη που συνεχώς υπονόμευαν τον Στέφανο όπως και αποδέχθηκε έμπρακτα στο Συνέδριο.
4.2 θα είναι ντροπή να ξανά ζητήσετε από τον κόσμο να στηθεί στις ουρές και να πληρώσει πάλι.

5. Εάν ο Στέφανος σου έκανε πόλεμο εσωκομματικό πριν τις εκλογές και δεν σε στήριζε, όπως όλοι μας, θα είχες επιτυχία;

6. Λες και ξαναλές ότι χιλιάδες κόσμος σε ψήφησε ο κόσμος στις Ευροεκλογες…γιατί απλά είσαι αξιόλογο άτομο; Η γιατί ο κόσμος επίσης ψήφησε το κόμμα του Κασσελακη; Και εγώ σε ψήφισα Νικόλα, και ένα κόμμα που είχε κινητοποιηθεί υπέρ σου με το Στέφανο να λιώνει σόλες όπως και εσύ.

7. Θέματα στην Ευροβουλη δεν έχεις να ασχοληθείς; Η η Ευρώπη έχει λύσει όλα τα θέματα της; Είναι όλα τέλεια; Μήπως έχεις καταλάβει ότι είμαστε στα πρόθυρα τρίτου παγκόσμιου με τους Γάλλους να επαινούν να χτυπάνε τη Ρωσία στη χώρα τους; Όλα καλά.

Αυτά όλα με λυπούν και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουν γιατί εγώ αλλά και ο πιο πολύς κόσμος απεχθάνεται τους πολιτικούς και εδώ αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ένα επάγγελμα υποχθόνιο. Με φίδια. Φοβάμαι ότι έμπλεξε ο αδελφός μου με ενα “sneak pit” στη πολιτική

Όπως εσυ μου είπες, «ότι θέλει ο Στέφανος, να του πεις ότι είμαι πάντα εδώ να τον στηρίξω, όποτε και όπου θέλει» ελπίζω να το κανείς έμπρακτα και όχι από συμφέροντα που υπονομεύουν, που έχουν μόνο κερδίσει από το κόμμα στο παρελθόν.

Προσωπικά σε θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και σε συμπαθώ φιλικά. Πολιτικός δεν είμαι, και δεν με ενδιαφέρει, αλλά η αδικία με πειράζει. Και εγώ ταξίδεψα από την Αμερική να ψήφισω και το κόμμα και εσένα και σε παρακαλώ να συμπόρευσης με τη βάση που έχει ψηφήσει τρεις φορές από περισυ, πριν πάτε όλοι στον πάτο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr