ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσέκερης της Αυγής απαντά στον αδερφό Κασσελάκη για το «μαύρο/άσπρο χρήμα» σε κομματικά ΜΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσέκερης της Αυγής απαντά στον αδερφό Κασσελάκη για το «μαύρο/άσπρο χρήμα» σε κομματικά ΜΜΕ

Μένω ήσυχος που η ηθικοποίηση, η διαφάνεια και η λογοδοσία περί τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στα στιβαρά χέρια της οικογένειας Κασσελακη, λέει δηκτικά ο Άγγελος Τσέκερης

tsekeris
Την αναφορά που έκανε ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος για «μαύρο/ασπρο χρήμα που στήριζε το κόμμα και γι’ αυτό το λόγο τα κομματικά ΜΜΕ πληρώνονταν» σε ανάρτησή του για τον Νίκο Φαραντούρη, σχολίασε δηκτικά ο δημοσιογράφος της Αυγής και πρώην διευθυντής του Μέσου, Άγγελος Τσέκερης.

Σε δική του ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Τσέκερης τονίζει πως πάει πάσο «αφού το ξέρει ο αδερφός Κασσελάκης ότι τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνονταν με μαύρο χρήμα». Ταυτόχρονα, δηλώνει πως μένει ήσυχος «που η ηθικοποίηση, η διαφάνεια και η λογοδοσία περί τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στα στιβαρά χέρια και υπό την άγρυπνη φροντίδα της οικογένειας Κασσελακη», ενώ του προκαλεί θετική έκπληξη «το γεγονός ότι το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Προέδρου έχει τόσο καθαρή εικόνα για τα οικονομικά του κόμματος, τόσο τα πριν, όσο και τα μετά, την ώρα που η Πολιτική Γραμματεία δεν έχει ενημερωθεί πόσες προσλήψεις έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο και με τι μισθούς».

«Και επειδή ακούω ότι ο αδερφός του Προέδρου έχει στην διάθεσή του και γραφείο στον 7ο της Κουμουνδούρου, μένω ακόμα πιο ήσυχος. Και ας μην ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει εκεί» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

Ολόκληρη η ανάρτηση



Ειδήσεις σήμερα:

Ουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν μαζί σε κηδεία - «Δεν μίλησαν ο ένας στον άλλο και κάθισαν χωριστά»

Ερωτήματα για το λευκό ποινικό μητρώο που κατέθεσε η ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στον δήμο Λάρισας


«Φοβόμουν μη με σφάξει» λέει η 86χρονη που ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο ληστή δύο φορές την ίδια ημέρα στον Βύρωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης