Νίκος Παππάς: Ρωτήστε τον Πολάκη αν θα καταθέσει πρόταση μομφής

Είναι ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να προσφέρει πολλά είπε για τον βουλευτή Χανίων - Ο Τσίπρας είναι κεφάλαιο για την Αριστερά, είναι μικρός για να συνταξιοδοτηθεί

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανακάμψει από την εικόνα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή διότι έχει ένα οπλοστάσιο που μένει αναξιοποίητο», είπε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη και στον Αλέξη Τσίπρα.

«Στις αρχές του χρόνου είχαμε πάλι μία αναταραχή και χαμηλές δημοκοπικές πτήσεις. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποφασίσαμε να μη βάλουμε σε δοκιμασία τον κόσμο που μας παρακολουθεί και τα μέλη μας και υπήρξε μία πορεία ανάκαμψης που έφερε ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές», σημείωσε ο νέος επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι καταγεγραμμένες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κινήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε ο επίσης ο Νίκος Παππάς και συμπλήρωσε ότι «υπάρχει ευρεία πλειοψηφία στη βάση που θέλει να πάμε μπροστά».

Δείτε βίντεο



«Ρωτήστε τον Πολάκη αν θα καταθέσει πρόταση μομφής»

«Έχουμε μπροστά μας κρίσιμες μάχες. Χρειάζεται οργανωμένη εξωστρέφεια», ανέφερε ακόμα ο κ. Παππάς και πρόσθεσε στη συνέχεια «Να ρωτήσετε τον Πολάκη αν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση μομφής».

Ο Νίκος Παππάς είπε ότι κρίνει θετικά τη θητεία του Σωκράτη Φάμελλου στην προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο σημείωσε ότι κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διεκδικεί τη μονιμότητα.

Κεφάλαιο ο Αλέξης Τσίπρας

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα και την επιρροή του στο κόμμα επεσήμανε ότι «είναι κεφάλαιο για την Αριστερά» και πως «είναι μικρός για να συνταξιοδοτηθεί».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που αξιοποίησε το ιστορικό οπλοστάσιο της παράταξης και κατάφερε από μικρό κόμμα να το κάνει κυρίαρχη πολιτική δύναμη. Έχει πολλά να προσφέρει και είναι κεφάλαιο για την Αριστερά», είπε.

Παράλληλα τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη κάλπη θα έχει στην ηγεσία του τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η θέση του για Πολάκη και Λινού

«Θα πάρουμε πρωτοβουλίες για να συγκροτηθεί μία ευρεία εκλογική προοδευτική συμμαχία. Έχουμε πολλά να κάνουμε γι΄αυτό. Αυτή τη προοπτική της ευρείας συμμαχίας των συγκροτημένων δυνάμεων είναι ένα ανάχωμα απέναντι σε καταστροφικά σενάρια διάχυσης, διάλυσης, διάσπασης των υπαρχόντων κομμάτων», είπε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την Αθηνά Λινού σημείωσε: «Δυστυχώς δεν ήταν συνεπής για να δώσει τις απαντήσεις που απαιτήθηκαν. Έμαθα ότι δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία την τελευταία μέρα και η απόφαση που ελήφθη ήταν η ενδεδειγμένη».

Στις επίμονες ερωτήσεις της δημοσιογράφου εάν θα πρέπει να επιστρέψει ο παύλος πολάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς απέφυγε να απαντήσει ευθέως λέγονταςε ότι την άποψή του θα την εκφράσει στα αρμόδια όργανα.

Σημείωσε ωστόσο ότι ο Παύλος Πολάκης έχει κάνει λάθη, πολλές φορές χρησιμοποιεί φρασεολογία που αδικεί την ουσία όσων φέρνει στη δημοσιότητα, αλλά είναι ένα πολύ  είναι ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά», σημείωσε. «Ένας Παύλος Πολάκης που δεν αδικεί τον εαυτό του μπορεί να συμβάλει πολύ» είπε καταλήγοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Σαλαμίνα: Η 20χρονη περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε από τον επίδοξο βιαστή της - «Ευτυχώς με έσωσε ο Αχιλλέας»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με λίαρ τζετ και ελικόπτερα στην Καλαμάτα οι καλεσμένοι - Ξεκινά σήμερα το τριήμερο γαμήλιο γλέντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr