Επίθεση Κασσελάκη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ

Επίθεση Κασσελάκη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ

Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον «ύπνο» λόγω του γάμου, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του

kasselakis_stefanos1
Επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε βάρος του η βουλευτής της ΝΔ, εξαπέλυσε απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Με ανάρτησή του στο facebook και ενώ είναι σε εξέλιξη το γαμήλιο γλέντι του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε:

«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον "ύπνο" λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ. Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;" ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί. Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο - καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές. Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντόρα Μπακογιάννη, 2006».

Δείτε την ανάρτηση


kasselakis2

Μπακογιάννη: «Πριν μιλήσει ας ανοίξει και κανένα βιβλίο»

Η Ντόρα Μπακογιάννη είχε απαντήσει προηγουμένως στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με τις δηλώσεις που είχε κάνει τις περασμένες ημέρες για τον ΒΟΑΚ.

Μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 την Παρασκευή, με έντονη δόση ειρωνείας αναρωτήθηκε τι γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ, ενώ τον προέτρεψε να «ανοίξει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις: «O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ηδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο. Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο» είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Κεφαλονιά: Είναι τελικά η Ιθάκη του Οδυσσέα; - Νέο ντοκιμαντέρ για τον μυθικό βασιλιά του Ομήρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης