Πολάκης: Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να στείλει το μήνυμά του στο… άνοιγμα φιλίας που επιχείρησαν ο Κασσελάκης και συνεργάτες του

Στη θέση του για αλλαγή γραμμής πλεύσης στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να επιμένει ο βουλευτης Χανίων, Παύλος Πολάκης, καθώς σε μεταμεσονύκτια ανάρτηση του ανέφερε πως «ήρθε ο καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

«Τώρα που τέλειωσε…» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, αφήνοντας να εννοηθεί ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγο του, ο Χανιώτης βουλευτης ζητά «σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση».

Η ανάρτηση Πολάκη

Αντε καλο ξημερωμα.
Τωρα που τελειωσε ……..
Ηρθε ο:
-Καιρος για ριζικές αλλαγες στην ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
-Καιρος για σκληρη και αποτελεσματικη αντιπολιτευση
-Καιρος να βαλουμε πλωρη να τους ριξουμε
-Καιρος για προγραμμα και σχεδιο αναταξης της κοινωνικης πλειοψηφίας σε συγκρουση με τη διαπλοκη !




Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, στην προσπάθεια ανοίγματος προς τον Πολάκη τον διαχώρισε πλήρως από την περίπτωση της Αθηνάς Λινού την οποία και διέγραψε. Μάλιστα στην πρόσφατη συνάντηση του με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, έδειξε να τον απασχολεί το ζήτημα αποκατάστασης των σχέσεων του με τον Χανιώτη Βουλευτή.

Ανοιγμα προσέγγισης στον Παύλο Πολάκη, αλλά και στήριξης σε Στέφανο Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα έκανε νωρίτερα ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Open.

Ο επικεφαλής της ΚΟ, που εξελέγη με οριακή ψηφοφορία στην Πολιτική Γραμματεία, ύστερα από πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να παρουσιάσει ένα ενωτικό προφίλ και να δώσει το στίγμα των προσπαθειών που καταβάλλει η ηγεσία του κόμματος να αναστρέψει το κλίμα εσωστρέφειας που ταλανίζει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Για το εάν ο διαγραφείς από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης καταθέσει πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη, είπε: «Να ρωτήσετε τον Πολάκη αν σκοπεύει να καταθέσει πρόταση μομφής». Στο σημείο αυτό πρόσθεσε πως «ο Παύλος Πολάκης είναι ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά».



Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

Κεφαλονιά: Είναι τελικά η Ιθάκη του Οδυσσέα; - Νέο ντοκιμαντέρ για τον μυθικό βασιλιά του Ομήρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr