Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης δεν λέει «με αμφισβητείτε και δεν το ακούω» αλλά λέει «αν με αμφισβητείτε βάλτε το θέμα καταστατικά»

Κεχαγιά: Ο Κασσελάκης δεν λέει «με αμφισβητείτε και δεν το ακούω» αλλά λέει «αν με αμφισβητείτε βάλτε το θέμα καταστατικά»

Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του η προσεχής Κεντρική Επιτροπή

kexagia-siriz
Ως ιδιαίτερα κρίσιμη για τον ΣΥΡΙΖΑ και το μέλλον του χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, την επερχόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής προσθέτοντας ότι «ο πρόεδρος Κασσελάκης δεν λέει "με αμφισβητείτε και δεν το ακούω" αλλά λέει "αν με αμφισβητείτε βάλτε το θέμα καταστατικά"».

Ως προς την Κεντρική Επιτροπή είπε στον ΣΚΑΪ ότι «είναι μια ευκαιρία όλα τα στελέχη που θέλουν να εκφράσουν ενστάσεις ή να εγείρουν ζητήματα να το θέσουν ενώπιον της ΚΕ και να πάρουν τον δρόμο τους οι διαδικασίες»

«Ο πρόεδρος θεσμικά εξελέγη από τη βάση του κόμματος πριν από έναν χρόνο. Η εντολή που πήρε είναι για 3 χρόνια. Κατασταστικά εάν υπάρξουν θέματα θα γίνουν όλα. Ο πρόεδρος δεν λέει με αμφισβητείτε και δεν το ακούω αλλά λέει αν με αμφισβητείτε βάλτε το θέμα καταστατικά. Όποιος θέτει ζητήματα ηγεσίας πρέπει να κινήσει διαδικασίες όπως τις περιγράφει το καταστατικό του κόμματος. Όποιος θέλει ή επιθυμεί μπορεί να βάλει στην ΚΕ όλα τα θέματα» συνέχισε η κυρία Κεχαγιά

Όπως είπε «κανένας δεν μπορεί να κρύψει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση πολιτικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει ίσως μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις αν όχι τη μεγαλύτερη της ιστορίας του» προσθέτοντας «βλέπετε μια ηγεσία που μιλάει ανοιχτά για τα εσωκομματικά ζητήματα, εμείς δεν θάβουμε τα ζητήματα κάτω από το χαλί. Στην Κεντρική Επιτροπή είναι καλό να μιλήσουν όλοι ανοιχτά, να πουν τι θέλουν, τι πρεσβεύουν».

Κλείσιμο
«Καταλαβαίνω ότι έχουμ κουράσει και κάποιοι έχουν κουραστεί μέσα στο κόμμα» πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι «ο κ. Κασσελάκης ηγείται ενός κόμματος και έχει ένα σχέδιο για το κόμμα και μέσα από το καταστατικό συνέδριο θα προχωρήσουμε σε επανίδρυση». «Η Κεντρική Επιτροπή είναι κρίσιμο κρας τεστ αλλά σας λέω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντέξει. Είναι άλλο οι πρωτοβουλίες της ηγεσίας και άλλο να κάνω αυτό που μου υπαγορεύουν κάποιοι που θέλουν αλλαγή ηγεσίας» κατέληξε η Βούλα Κεχαγιά.

 Ειδήσεις σήμερα:

«Έρχεται μετασεισμός στο Βερολίνο»: Αναταράξεις στη Γερμανία μετά τη νίκη του ακροδεξιού AFD στη Θουριγγία

Εβδομάδα των Παθών στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα 4 σενάρια για την Κεντρική Επιτροπή μετά το «παρών» του Πολάκη

Λαϊκή οργή στο Ισραήλ για τον Νετανιάχου μετά τη δολοφονία των έξι ομήρων από τη Χαμάς - Μεγάλη γενική απεργία σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης