Γιαννούλης: Θα βοηθούσε τον Κασσελάκη αν άνοιγε μόνος του θέμα εκλογών

Γιαννούλης: Θα βοηθούσε τον Κασσελάκη αν άνοιγε μόνος του θέμα εκλογών

Ο ίδιος στο συνέδριο του Φεβρουάριου είχε θέσει το θέμα εκλογών όποτε χρειαστεί και αμφισβητηθεί η ικανότητά του να αναμετρηθεί με τον οποιονδήποτε, υπενθύμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

xristos-giannoulis
Στην εκτίμηση ότι θα βοηθούσε τον Στέφανο Κασσελάκη να ανοίξει μόνος του θέμα εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης.

«Πιστεύω πως θα τον βοηθούσε. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δείξει ότι είναι επίμονος, ότι δηλώνει παρών σε αυτό που θέλει. Ο ίδιος στο συνέδριο του Φεβρουάριου είχε θέσει το θέμα εκλογών όποτε χρειαστεί και αμφισβητηθεί η ικανότητά του να αναμετρηθεί με τον οποιονδήποτε. Από την στιγμή που θα ανοίξει το ζήτημα αυτό την ΚΕ το σαββατοκύριακο, δεν είναι μονόδρομος να είναι υποψήφιοι μόνο ο Κασσελάκης ή ο Πολάκης. Εξυπακούεται ότι υπάρχουν μνηστήρες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο κ. Γιαννούλης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3vmb6wgwxtd)


Κλείσιμο
«Η ανησυχία που εκφράζω δεν έχει σχέση ούτε με ιδιοτέλεια, ούτε με το δικό μου προσωπικό μέλλον, ούτε με την ένταξη σε κάποιο στρατόπεδο – γιατί οι οπαδοποιήσεις αυτές έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα. Θέλω να μεταφέρω προς όλους, την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί λύση αν θέλουμε. Αυτό προϋποθέτει γενναίες υποχωρήσεις, συνεννοήσεις και όχι κατ΄ ανάγκη συμβιβασμούς. Διάλογο και δημιουργική-ειλικρινή υπερπήδηση των εμποδίων για να καταλήξουμε σε μια άκρη», είπε, επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά, δε, για τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «δημιουργεί έναν γρίφο, ένα χρησμό που με την διαστολή της λέξης ηγεσία-ηγέτης- αρχηγός, δεν λέει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Ας το πει αν θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία. Ας το πει και ας κατεβάσει την πολιτική του πλατφόρμα με κάπως πιο εξειδικευμένο τρόπο. Γιατί αυτές οι "σφαίρες" όταν φεύγουν από τη θαλάμη, δεν γυρίζουν πίσω»

Κατά τον κ. Γιαννούλη «υπάρχει θέμα εξισορρόπησης των προσεγγίσεων και των απόψεων που έχουν όλες οι πλευρές. Αυτά τα πράγματα δεν δημιουργούνται σε κοινό χρόνο. Τα θεμελιώδη λάθη που κάναμε ήταν ότι πριν από έναν χρόνο ή και προηγούμενα, μπήκε έντονα το στοιχείο του οπαδισμού, του φανατισμού, της οπαδοποίησης αφού είχαν φύγει οι υποτιθέμενοι «υπονομευτές» της Νέας Αριστεράς. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν το μόνο πρόβλημα, υπήρχαν και αλλά προβλήματα που προέρχονται από το συνέδριο του 2022».

Διεμήνυσε, τέλος, ότι «εγώ από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να φύγω, όποιος και αν εκλεγεί, αν γίνουν εκλογές. Δεν με τρομάζουν οι απειλές που διακινούνται κυρίως από ανώνυμους του διαδικτύου. Κακώς έχει ξεκινήσει ο "πόλεμος" Κασσελάκης – Τσίπρας. Δεν ξέρω σε τι επιμένει ο πρόεδρος του κόμματος»

Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Έρχεται μπόνους δύο μισθών σε 30.000 υπαλλήλους Δημοσίου και ΟΤΑ

Τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ διασκέδαζε - Αναστάτωση στη γιορτή της σαρδέλας στην Πρέβεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης