Η εκδήλωση της Διαμαντοπούλου για την επέτειο του ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο

«Η 3η Σεπτέμβρη αφορά περισσότερο το μέλλον και για αυτόν τον λόγο η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη νέα γενιά» ανέφερε η ίδια στο μήνυμα της

Με την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά αφετηρία δυναμικής αντιπολίτευσης για το αύριο και αποτελεσματικής κυβέρνησης για το μεθαύριο έκλεισε η  Άννα Διαμαντοπούλου την ομιλία της σε εκδήλωση για τη νέα γενιά.

Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ η υποψήφια πρόεδρος επέλεξε να απευθυνθεί στις νεότερες γενιές, να περιγράψει το σχέδιο για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται, όπως είπε, η χώρα και να δεσμευτεί για τη δική της συμβολή σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Παρακολουθήστε την ομιλία της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ Άννας Διαμαντοπούλου:


Η κυρία Διαμαντοπούλου έκανε αρχικά αναφορές στη διαδρομή του ΠΑΣΟΚ από την 3η του Σεπτέμβρη του 1974 μέχρι σήμερα, υπογράμμισε τα επιτεύγματα, αναγνώρισε τα λάθη, στάθηκε στην ανάγκη να είναι η σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία η «πυξίδα» και τόνισε ότι η δική της εμπειρία και στάση όλα αυτά τα χρόνια συνδέεται με την ανάληψη ευθύνης κάθε φορά.

«Ένας πολιτικός θα αλλάξει την Ελλάδα αν κατανοήσει ότι το συμφέρον του Έλληνα είναι μεγαλύτερο από το πολιτικό κόστος», υποστήριξε η πρώην Επίτροπος και υπουργός καλώντας τους νέους να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα, να πετύχουν στην πράξη την ένωση των διαφορετικών γενιών και να κινηθούν βάσει της παραδοχής ότι «ναι μπορούμε, ναι γίνεται, ναι θα το κάνουμε, ναι θα τα καταφέρουμε».

Νωρίτερα άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «έχει εξελιχθεί σε ένα κλειστό σύστημα διακυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα αλαζονικό σύστημα κι ασυνείδητο κάποιες φορές». Έχω και άγχος και πάθος όταν μιλώ σε νέους ανθρώπους», είπε και ανέλυσε το σχέδιό της με βάση τις αρχές και τις αξίες που θα δημιουργήσουν «ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αλλο η τεχνολογία κι άλλο τα κινητά στα σχολεία

Το Εργατικό Δικαστήριο του Ισραήλ αποφάσισε τη λήξη της γενικής απεργίας - Παραμένουν στους δρόμους οι διαδηλωτές

Τρίκαλα: Στέγνωσαν οι καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr