Φρέντι Μπελέρης: Νιώθω μια λύτρωση μετά την αποφυλάκισή μου, στην Αλβανία του Ράμα το κράτος δικαίου δεν γίνεται σεβαστό

Φρέντι Μπελέρης: Νιώθω μια λύτρωση μετά την αποφυλάκισή μου, στην Αλβανία του Ράμα το κράτος δικαίου δεν γίνεται σεβαστό

Ο Ράμα είναι σφιχταγκαλισμένος με τον Ερντογάν, σημείωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

voreia-6
Νιώθω μια λύτρωση μετά την αποφυλάκισή μου αλλά ο δικαστικός αγώνες συνεχίζεται, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο Φρέντι Μπελέρης μετά την αποφυλάκισή του αφού παρέμεινε 16 μηνές στη φυλακή.

Παράλληλα προανήγγειλε «θα προσφύγω σε όλες τις βαθμίδες της αλβανικής δικαιοσύνης μολονότι δεν της έχω εμπιστοσύνη και θα καταλήξω στο διεθνές δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3wedv3nvhoh)

Κλείσιμο
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε «τον τον πρωθυπουργό και τον κόσμο που με πίστεψε» ενώ όσον αφορά τις αντιδράσεις στη Χειμάρρα είπε ότι «ο κόσμος είναι συγκινημένος, είναι από τις λίγες φορές στην ιστορία του που δεν νιώθει μόνος του, έχει δίπλα στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό».

Όσον αφορά τους στόχους του ως ευρωβουλευτής, ο κ. Μπελέρης είπε «θα ήθελα να ρίξω φως στα προβλήματα της Αλβανίας για να γίνει η χώρα αυτή μέλος της ΕΕ γιατί εγώ δεν ειμαι εκδικητικός, να γίνει μέλος επειδή το αξίζει και όχι χαριστικά».

Όπως σημείωσε «στην Χειμάρρα είχαμε επαναληπτικές εκλογές και οι συμπολίτες μου έχουν ένα ίσθημα αδικίας για ό,τι συνέβη το 2023. Οι επαναληπτικές εκλογές ήταν μια φάρσα, όλο το κράτος και παρακράτος ήταν στη Χειμάρρα για να εκλεγεί ο εκλεκτός του Ράμα. Στην Αλβανία του Ράμα το κράτος δικαίου δεν γίνεται σεβαστό και αυτό είναι ένα πρόβλημα».

Πρόσθεσε, τέλος, για τον Έντι Ράμα ότι «είναι κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού εδώ αυτός, τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης τον έχει προφυλακίσει χωρίς καν κατηγορία, ενώ ασφαλώς είναι σφιχταγκαλιασμένος και με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία διάκριση των εξουσιών στην Αλβανία».

Ειδήσεις σήμερα:

Καταλύτης για τον ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή απόφαση για τον Σπίρτζη: Έτοιμοι για όλα οι 87 σε τυχόν διαγραφή

Βίντεο: Η στιγμή που φάλαινα 30 τόνων πετάει στον αέρα κολυμβητή στην Αυστραλία

Η Σάλμα Χάγιεκ γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της με 17 φωτογραφίες με μαγιό - «Καμία δεν είναι από το παρελθόν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης