Γεροβασίλη για τις προτάσεις Κασσελάκη: Επέλεξε ένα μικρό προσωποπαγές κόμμα

Γεροβασίλη για τις προτάσεις Κασσελάκη: Επέλεξε ένα μικρό προσωποπαγές κόμμα

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον Κασσελάκη να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών και εκτίμησε ότι το κόμμα διαρκώς συρρικνώνεται με ευθύνη του προέδρου και της ηγετικής ομάδας

gerovasili-skai
«Ο ίδιος ο πρόεδρος θα έπρεπε να δώσει τη λύση και να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των μελών» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης η Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κοιτάζει κυρίως τα μέλη, διεκδικεί αδιεμασεολάβητη σχέση». «Αυτό που αντιλαμβάνομαι μετά τις χθεσινές προτάσεις είναι ότι ο ίδιος έχει κάνει μια επιλογή για ένα μικρό προσωποπαγές κόμμα» πρόσθεσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Όλα τα άλλα ποιος θα κάνει μομφή, αν θα διώξει τον έναν βουλευτή για να κάνει το χατίρι σε κάποιον άλλο, σε ποιον θα μοιράσει την εξουσία της ΚΟ είναι αυτά που δημιουργούν βαθύτατα πολιτικό και αξιακό πρόβλημα» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τις αλλαγές που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι «επιτείνεται η άποψη σε μένα ότι τώρα ξετυλίγεται μια ατζέντα (σ.σ. από τον Στέφανο Κασσελάκη) για να κριθεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3xa7oz6p7qh)
Κλείσιμο


Σχολιάζοντας τις προτάσεις Κασσελάκη είπε ότι «ο τρόπος των προτάσεων λέει ο πρόεδρος, οι επιλογές του, τα μέλη και με κατάργηση των οργανώσεων που θα αντικατασταθούν με λέσχες φίλων. Στην ουσία, όμως, δεν το εννοεί αυτό για τα μέλη αλλά φοβάται να απευθυνθεί στη βάση καθώς όταν του ζητήσαμε να πάει σε δημοψήφισμα το απέρριψε».

Η ίδια πρόσθεσε πως «δεν θα είχα καμία αντίρρηση να συζητήσουμε αλλαγές απαραίτητες εκσυγχρονσιμού μιας κυβερνώσας παράταξης της αριστεράς» προσθέτοντας με αφορμή την πρόταση και για αλλαγή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ ότι «οι συμβολισμοί έχουν τον ρόλο τους, το οργανωτικό-συμβολικό υποκρύπτει βαθύτατα πολιτικά ζητήματα».

«Η εκτίμησή μου είναι ότι συρρικνώνεται διαρκώς το κόμμα και η ΚΟ με όλο αυτό τον κύκλο εσωστρέφειας με ευθύνη του προέδρου και της ηγετικής ομάδας. Τα παιχνίδια αντιπερισπασμών, νομής της εξουσίας, μας βάζουν σε εσωστρέφεια, διχασμούς και διαρέσεις που δεν βοηθάνε, και στην καλύτερη εκδοχή αφήνουν αδιάφορη την κοινωνία ενώ στη χειρότερη οδηγούν στην απαξίωση του πολιτικού συστήματος» πρόσθεσε η κυρία Γεροβασίλη.

Στην ερώτηση τέλος «αν θα είστε υποψήφια;» απάντησε «αφήστε να δούμε τις εξελίξεις, βήμα-βήμα, ο στόχος είναι να συμβάλουμε θετικά».

Ειδήσεις σήμερα:

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος

Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή και του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ από τον Κασσελάκη - Σε θέσεις μάχης Πολάκης και «87»

«Όλοι ήξεραν τι έκαναν» λέει ο Ντομινίκ Πελικό για τους 51 βιαστές της συζύγου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης