Καβγάς Γεωργιάδη-Κεχαγιά για τις δηλώσεις της πριν την επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο καβγάς ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε και διαδικτυακά με αναρτήσεις στο Χ

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρώτος σχετικά με δηλώσεις της δεύτερης λίγες ώρες πριν την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βγαίνει η κυρία Κεχαγιά και λέει δεν τίθεται καν θέμα επιστροφής του Πολάκη, επειδή δεν έχει ζητήσει συγγνώμη και δύο ώρες μετά επιστρέφει. Η Βούλα Κεχαγιά είναι αξιοπρεπής γυναίκα και έχει ένα βάρος, έπρεπε να παραιτηθεί αμέσως γιατί η γελοποίηση που της προκάλεσαν... Μην τον φέρεις δύο ώρες μετά τη δήλωσή της, μην την ξεφτιλίζεις. Αν αύριο μιλήσει η Κεχαγιά, θα την πιστέψει κανείς; Αφού ακυρώθηκε ο ρόλος της» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την παρέμβαση της κυρίας Κεχαγιάς.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί του υπουργού Υγείας, τον οποίο κάλεσε «να βρει πού είπα εγώ ότι δεν θα επιστρέψει στην κοινοβολευτική ομάδα του Πολάκη».

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε επικαλούμενος αναρτήσεις σε δεκάδες ιστοσελίδες, προκαλώντας την κυρία Κεχαγιά «αν τα έχετε πει, θα παραιτηθείτε σήμερα».

Στη συνέχεια, δε, μεταδόθηκε το ηχητικό από τη συνέντευξη της κυρίας Κεχαγιά δύο ώρες πριν την ανακοίνωση επιστροφής Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.



Ο καβγάς συνεχίστηκε, μάλιστα, και διαδικτυακά με τον Άδωνι Γεωργιάδη να γράφει σε ανάρτησή του «Πριν από λίγο στην τηλεόραση του @SkaitvGR η @bkex βγήκε να με διαψεύσει λέγοντας: «διάφορα φιλοκυβερνητικά μέσα διακινούν το ψέμα ότι με άδειασε ο @skasselakis και ότι εγώ ποτέ δεν είπα χθες το πρωί ότι δεν θα γυρίσει ο @pavpol2222 ας δούμε ένα φιλοκυβερνητικό σάιτ https://documentonews.gr/article/diplo-adeiasma-kasselaki-se-kexagia/ του @KostasVaxevanis».



Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση της κυρίας Κεχαγιά που έγραψε στο Χ «ηρεμήστε κύριε υπουργέ διάλυσης της Υγείας και της ζωής των πολιτών. Διαψευστηκατε σε ζωντανή μετάδοση».


Ειδήσεις σήμερα:

Το life story του Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη - Το ατύχημα, η αγάπη για το νερό και το όνειρο να γίνει βατραχάνθρωπος

Τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή και του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ από τον Κασσελάκη - Σε θέσεις μάχης Πολάκης και «87»

«Όλοι ήξεραν τι έκαναν» λέει ο Ντομινίκ Πελικό για τους 51 βιαστές της συζύγου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr