Διάλογος Πολάκη – Τασούλα στο καφενείο της Βουλής: «Εδώ μου πήρες 2.000 ευρώ, πάρε και τα 5»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στην περικοπή του μισθού του, λόγω της ποινής για το επεισόδιο με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη

Σε δίδυμο της… χιουμοριστικής ατάκας εξελίσσεται η σχέση των Κώστα Τασούλα και Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ώρες πριν επανενταχθεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων επισκέφθηκε το καφενείο της Βουλής. Βρισκόμενος στο ταμείο αντιλήφθηκε πως κάποιος τον προσέγγισε πίσω από την πλάτη του.

«Τι θέλεις;» ρώτησε τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου όταν τον είδε ξαφνικά μπροστά του, με τον κ. Τασούλα να επιστρατεύει το χιούμορ του για να σπάσει τον πάγο. «5 ευρώ», αντέτεινε χαμογελαστός, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά: «Εδώ μου πήρες 2.000 ευρώ, πάρε και τα 5…».

Προφανώς, ο Κρητικός βουλευτής αναφερόταν στην περικοπή του μισθού του λόγω της ποινής που του επέβαλε ο κ. Τασούλας για το επεισόδιο με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος χαμήλωσε τον τόνο της φωνής του, εξηγώντας στον Παύλο Πολάκη πως δεν χρειάζεται να του στείλει επιστολή για την αποδοχή της έδρας, αφού γνώριζε ότι θα προχωρούσε σε δηλώσεις μετά από λίγα λεπτά.

Οπότε, δεν χρειάστηκε να καταβληθεί και το… παράβολο των 5 ευρώ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr