Κουρέτας: Δίνει συνέχεια στην κόντρα με Μπέο με ανάρτηση για ένα γουρούνι και μια κότα

Κουρέτας: Δίνει συνέχεια στην κόντρα με Μπέο με ανάρτηση για ένα γουρούνι και μια κότα

Νωρίτερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου για απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση

kouretas-mpeos-arthrou
Συνέχεια στη διαμάχη του με τον Αχιλλέα Μπέο για το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, έδωσε ο Δημήτρης Κουρέτας.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφέρει: «Κάποτε στη ζούγκλα ρώτησε το γουρούνι μια κότα: Γιατί δεν με πλησιάζει κανένα ζώο; Με φοβούνται κότα μου; Η κότα απάντησε: Δεν σε φοβούνται. Απλά βρωμάς και σε σιχαίνονται».



Κλείσιμο
Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κουρέτας, κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, κατηγορώντας τον για τρία αδικήματα: απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Η μήνυση υποβλήθηκε μέσω του συνηγόρου του, Νίκου Παπαπέτρου. Αφορμή για τη νομική αυτή κίνηση στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπέου, οι οποίες περιείχαν προσβολές και συκοφαντίες προς τον κ. Κουρέτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το ζήτημα των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Ο δήμαρχος αποκάλεσε τον περιφερειάρχη «νούμερο», «πολιτικό απατεώνα», «νεκροθάφτη ψαριών» και «πατρινιά», υπονομεύοντας την καταγωγή του από την Πάτρα.

Επιπλέον, ζητήθηκε από την Εισαγγελία η ποινική δίωξη της δημοτικής αρχής Βόλου σχετικά με την υποτιθέμενη ταφή νεκρών ψαριών από εργολάβο, εντολή που φέρεται να δόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «Μόλις μ' ενημέρωσαν ότι ο Κουρέτας υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Και δάκρυσα. Καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες υποβάλλονται σ' όλη τη χώρα».

Μόλις μ ενημέρωσαν ότι ο Κουρέτας υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Και δάκρυσα. Καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες υποβάλλονται σ' όλη τη χώρα..

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, September 4, 2024


Ειδήσεις σήμερα:

Πυροσβέστες, διευθυντές άλλοι με κοστούμια, άλλοι με σκουλαρίκια - Ποιοι ήταν οι 51 βιαστές της Ζιζέλ και τι υποστηρίζουν

Συγκλονίζει o πυροσβέστης που έχασε τη σύζυγο και το 6 μηνών βρέφος τους στο Μάτι: «Δεν λειτούργησε τίποτα»


Βαθαίνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα και Kasselistas κατά Κασσελάκη για το όνομα του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης