Φαραντούρης: Μου προξενεί αλλεργία κάθε νέο επεισόδιο στον ΣΥΡΙΖΑ - Θα μπορούσε να είναι λύση η προσφυγή στα μέλη

Ερωτηθείς για τις αλλαγές που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «κάποιες προκαλούν αμηχανία. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε πού πάμε. Εμένα με ενδιαφέρει η σοβαρότητα»

Η προσφυγή στα μέλη θα μπορούσε να είναι μια λύση «όχι η ιδανική αλλά η εμπλοκή τους θα μπορούσε να είναι η φυγή προς τα εμπρός» δήλώσε το πρωί της Πέμπτης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «το συνεχιζόμενο σπιράλ απαξίωσης οδηγεί χαμηλά και ο νοών νοείτο».

«Απεύχομαι τη διάσπαση και εκεί έγκεται η κριτική σε φίλους από το παρελθόν που επέλεξαν αυτή τη στάση. Θεωρώ ότι πρέπει να μπει σε κυβερνητική τροχιά η αξιωματική αντιπολίτευση. Οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί των δημοκρατικών δυνάμεων με αυτοπεποίθηση και οχι ηττοπάθεια ξορκίζοντας την κεντροαριστερά» πρόσθεσε ο κ. Φαραντούρης.



Ερωτηθείς για τις αλλαγές που πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «κάποιες προκαλούν αμηχανία. Το σημαντικό είναι να ξέρουμε πού πάμε. Εμένα με ενδιαφέρει η σοβαρότητα» για να προσθέσει με νόημα «μου προξενεί αλλεργία κάθε νέο επεισόδιο σε ένα θρίλερ εσωστρέφειας και απαξίωσης. Αλοίμονο αν διαγκωνιζόμαστε για τέτοια θέματα ενώ είμασε σε σπιράλ απαξίωσης. Ας αντιπαρατεθούμε και για αυτά αλλά όχι ρε παιδιά σε δημόσια θέα».

Όσον αφορά, τέλος, την αντιπαράθεση που είχε με τον αδελφό του Στέφανου Κασσελάκη είπε ότι «η παρέμβασή μου δεν είναι επί προσωπικού, αγαπώ τους πάντες. Έκρινα ότι πρέπει να παρέμβω γιατί το συνεχιζόμενο σπιράλ απαξίωσης οδηγεί χαμηλά και ο νοών νοείτο. Οι παρεμβάσεις μου είναι πολιτικές και εκεί επιλέγω να παραμείνω»

Ειδήσεις σήμερα:

Η μεγάλη έκπληξη από τη Χαρούλα Αλεξίου στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο - Δείτε βίντεο

Το διπλό φονικό στο Πανεπιστήμιο Κρήτης το 1990

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr