Χάρης Μαμουλάκης: Προβληματική η επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υπάρχει κάποια συγγνώμ

Χάρης Μαμουλάκης: Προβληματική η επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υπάρχει κάποια συγγνώμ

Το ύφος και το ήθος στην πολιτική παίζουν καθοριστικό ρόλο. Αυτό αν μη τι άλλο οφείλουμε όλοι να το υπερασπιστούμε, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

xaris-mamoyulakis
Προβληματική χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Δεν σας κρύβω ότι είναι προβληματική η επαναφορά του κ. Πολάκη» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή "Πρωινή Επισκόπηση" με τον Λάμπρο Πέγκο και τη Λουκία Γκάτσου.

«Κι αυτό όχι γιατί είναι η ταχύτερη επαναφορά κονοβουλευτικού προσώπου στη μεταπολίτευση, 37 μέρες αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν υπάρχει κάποια αιτιολόγηση, δεν υπάρχει κάποια συγγνώμη» πρόσθεσε ο κ. Μαμουλάκης.

Προβληματική η επιστροφή Πολάκη στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Χάρης Μαμουλάκης
Κλείσιμο


Όπως τόνισε «το ύφος και το ήθος στην πολιτική παίζουν καθοριστικό ρόλο. Αυτό αν μη τι άλλο οφείλουμε όλοι να το υπερασπιστούμε. Το ύφος και το ήθος και στη ζωή και στην οικογενειά σου και στην πολιτική παίζει καθοριστικό ρόλο. Πολλές φορές δεν έχει χάσει το δίκιο του ελέω της συμπεριφοράς; Επιπλέον ότι αρχίζει με οργή καταλήγει με ντροπή, κατά την αποψή μου. Φράση - νόμος, που εγώ βιώνω. Ο τρόπος είναι εξόχως προβληματικός. Δεν μένω στο αποτέλεσμα μένω στη διαδικασία, γιατί κονοβουλευτικά πρέπει να τηρούνται διαφορετικά κάποιες νόρμες».

«Καταρχήν έπρεπε να τη ζητήσει ο ίδιος, ξεκάθαρα. Όταν επανέρχεσαι σε μια κοινοβουλευτική ομάδα, το αιτείσαι και γίνεται αποδεκτό ή όχι. Δεν συνέβη αυτό» επισήμανε ακόμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς, δε, για τις δηλώσεις του κ. Πολάκη μετά την επαναφορά και την πρόταση μομφής που φέρεται να ετοιμάζει κατά του κ. Κασσελάκη ο κ. Μαμουλάκης υπογράμμισε: «Θα μας πει ο κ. Πολάκης. Εγώ δεν ήμουν αυτός που στήριξα τον κ. Κασσελάκη την πρώτη Κυριακή. Εγώ είχα άλλη επιλογή. Ο κ. Πολάκης ήταν ο πρώτος βουλευτής ο οποίος αναφανδόν υποστήριξε και τον πήρε αλά μπρατσέτα σε επίπεδο εκλογικό και τον στήριξε και εξελέγη πρόεδρος εν τέλει ο κ. Κασσελάκης. Ας μας πει λοιπόν ο κ. Πολάκης τι άλλαξε αυτούς τους 8 - 9 μήνες, από την τότε ισχυρή στήριξη του στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Δίχασε η νέα παράσταση του Σεφερλή - Είναι ομοφοβικός, τον κατηγορούν οι μεν, να μην τον βλέπετε απαντούν οι δε

Μπλόκαραν οι αλλαγές Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ: Προς πάγωμα το θέμα του ονόματος, όλο το παρασκήνιο

Η μεγάλη έκπληξη από τη Χαρούλα Αλεξίου στη συναυλία για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης