Πολάκης σε Μωραΐτη: Αραδιάζεις μυθομανίες με σιγουριά μεγάλου διανοητή

Ο στιχουργός είχε γράψει σε ανάρτησή του ότι δεν υποστηρίζει πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δεν υπάρχει πια»

«Τίτλους τέλους» έβαλε στη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ και στην υποστήριξη του Στέφανου Κασσελάκη ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, με ανάρτηση που έκανε χθες στο Twitter, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά μέσω σχολίου στο Facebook.

«Δεν στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλωστε» έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο στιχουργός γράφοντας: «Όταν σε είπα Νικολάκη, παρεξήγησες! Νικολιό έπρεπε να σε πω με τέτοια μυθομανία που αραδιάζεις θεωρώντας με σιγουριά μεγάλου διανοητή, πως είναι υψηλή πολιτική σύλληψη».

Δείτε το σχόλιο του Παύλου Πολάκη:


O Νίκος Μωραΐτης μεταξύ αλλων απέσυρε την στήριξή του και στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, υπέρ του οποίου είχε ταχθεί ουκ ολίγες φορές, με αναρτήσεις του στα social media. Τονίζει, δε, πως όσα συμβαίνουν στον σημερινό αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα είχε προβλέψει από καιρό, όπως λέει ότι είχε κάνει και με την περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη: 

«Δε στηρίζω πια τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλωστε.
Δε στηρίζω πια τον Στέφανο, αποδείχτηκε εξαιρετικά αφελής και χωρίς καμία πολιτική συγκρότηση. Όμως σε επίπεδο ανθρώπου, δεν είσαι σκ@τάνθρωπος σαν τους άλλους.

Ό,τι του συμβαίνει σήμερα και ό,τι θα του συμβεί άμεσα, το είχα πει στις 26/2. Όπως και τους «συμμάχους» του από τους οποίους θα του συμβεί.
Ό,τι συνέβη στον Τσίπρα, το είχα πει από το 2019. Και το έγραφα και το έλεγα επανειλημμένως, μέχρι την πτώση του.

Δεν είμαι κανένας μάντης.
Απλώς είμαι άνθρωπος έξω από τη στενή κομματίλα. Βλέπω. Γύρω. Έξω. Το δάσος, όχι το κομματικό κλαδί.
Αυτοί οι «αρχηγοί» δεν ακούν ανθρώπους. Ακούν μόνο κομματανθρώπους.
Και οι περισσότεροι κομματάνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκαν μικροί, πεινασμένοι, εξουσιομανείς, εγωπαθείς, εκδικητικοί, «γουρούνια» με την οργουελική έννοια του όρου.

Ήταν ήττα ο ΣΥΡΙΖΑ για την Αριστερά; Σίγουρα σου πρόσφερε «τ’ ωραίο ταξίδι», που λέει κι ο Καβάφης, σε μία στιγμή που το είχες ανάγκη. Αλλά ως προορισμός Ιθάκη δεν ήταν. Μάλλον Allou Fun Park».





Ειδήσεις σήμερα:

Οι τελευταίες εφιαλτικές στιγμές των 4 καλεσμένων του Λιντς στο Bayesian - «Τους τέλειωσε το οξυγόνο στην καμπίνα»

Ο Πελικό βίασε ο ίδιος τη ναρκωμένη Ζιζέλ πάνω από 200 φορές πριν τους 72 αγνώστους

Αδιανόητο ιατρικό λάθος στις ΗΠΑ: Ασθενής πέθανε σε χειρουργείο επειδή ο γιατρός αντί να αφαιρέσει τον σπλήνα, του έβγαλε το συκώτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr