ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία - Ήμουν έντιμος απέναντι σε όλους, και στον Τσίπρα, αλλά...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι, ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, έστελνε μηνύματα στον προκάτοχό του για να συντονίσουν κοινές πρωτοβουλίες, αλλά εκείνος τηρούσε σιγή ιχθύος

Έντιμος και ειλικρινής απέναντι σε όλες και όλους, ακόμα και όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να δήλωσε ότι υπήρξε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να είπε χαρακτηριστικά ότι υπήρξε «έντιμος και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα». Ειδικά για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, υποστήριξε ότι «ακόμη και μέσα στον Απρίλιο, μετά την εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, του έστελνε μηνύματα για να συντονίσουν κοινές πρωτοβουλίες, όπως για τις γυναικοκτονίες, αλλά εκείνος τηρούσε σιγή ιχθύος».

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε ότι «έναν χρόνο που βρίσκεται στη θέση του προέδρου, θεωρεί ότι έναν ειλικρινής και έντιμος προς όλες και όλους».

Σε αυτό το σημείο εξήγησε, ειδικότερα, ότι ήταν έντιμος και απέναντι σε εκείνους που αποχώρησαν από το κόμμα, «προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Νίκο Φίλη, τον Πάνο Σκουρλέτη, τον Αλέξη Χαρίτση, ακόμη και προς την Έφη Αχτσιόγλου στην οποία πρότεινε να αναλάβει όποια θέση επιθυμούσε, με στόχο για να πάει το κόμμα μπροστά».

Ειδήσεις σήμερα:

Δήμαρχος Τήλου: «Τι να κάνουμε, να πετάξουμε στη θάλασσα τα παιδιά;» λέει η Μαρία Καμμά για τη διάσωση 106 μεταναστών στο νησί

Πούτιν: Τι είναι ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνει στην Ευρώπη - Οι αποκαλύψεις από τους φακέλους του FBI

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανακοίνωσε τα κίνητρα για να πάνε οι γιατροί σε προβληματικές και άγονες περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr