Επίσκεψη Γεωργιάδη στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας ασθενών με καρκίνο στο «Θεαγένειο»

Επίσκεψη Γεωργιάδη στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας ασθενών με καρκίνο στο «Θεαγένειο»

Πρόκειται για μια δομή που «έχει αλλάξει εντελώς το επίπεδο της προσφερόμενης θεραπείας σε ανθρώπους στις δυσκολότερες τους στιγμές» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

theageinio-domi
Με επίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας για ασθενείς με Καρκίνο «Νίκος Κούρκουλος» στο ογκολογικό νοσοκομείο «Θεαγένειο» ξεκίνησε το ταξίδι του Άδωνι Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη για τη φετινή ΔΕΘ.

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Υγείας, πρόκειται για μια δομή που «έχει αλλάξει εντελώς το επίπεδο της προσφερόμενης θεραπείας σε ανθρώπους στις δυσκολότερες τους στιγμές».

«Μαζί με το Υπουργείο Υγείας και χρήματα του ΕΣΠΑ και την Αντικαρκινική Εταιρεία έχει δημιουργηθεί και μία πρότυπη Στέγη διαβίωσης για τους ανθρώπους με Καρκίνο. Μία δομή για ολοκληρωμένη θεραπεία και αξιοπρέπεια» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Κλείσιμο


Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Το φετινό μου ταξίδι στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ ξεκίνησε χθες το πρωί στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας για ασθενείς με Καρκίνο «Νίκος Κούρκουλος». Η μονάδα αυτή, δημιουργία της δωρεάς της κας Μαριάννας Λάτση εις μνήμην του αειμνήστου Νίκου Κούρκουλου, στο ογκολογικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο» έχει αλλάξει εντελώς το επίπεδο της προσφερόμενης θεραπείας σε ανθρώπους στις δυσκολότερες τους στιγμές.

Μαζί με το Υπουργείο Υγείας και χρήματα του ΕΣΠΑ και την Αντικαρκινική Εταιρεία έχει δημιουργηθεί και μία πρότυπη Στέγη διαβίωσης για τους ανθρώπους με Καρκίνο. Μία δομή για ολοκληρωμένη θεραπεία και αξιοπρέπεια.

Θερμές Ευχαριστίες στην κα Μαριάννα Λάτση για αυτή της την προσφορά, παρόμοια έχει δημιουργήσει και στην Αθήνα στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και σύντομα θα έχουμε και νέες ανακοινώσεις στα πλαίσια της σχετικής της πρωτοβουλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης