Φειδίας Παναγιώτου: Ρώτησε «τι έκανα λάθος μέχρι τώρα;» και του γύρισε μπούμερανγκ - «Τα πάντα» η πιο επιεικής απάντηση

Σας είπα από την αρχή ότι θα κάνω πολλά λάθη αλλά ο σκοπός είναι να κάνω λάθη και να μαθαίνω από αυτά, εξήγησε το σκεπτικό του ερωτήματος ο Φειδίας Παναγιώτου

Μπούμερανγκ γύρισε για τον Κύπριο ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου η ερώτηση που έκανε με ανάρτησή του στο Χ για το ποια ήταν τα λάθη που έχει κάνει μέχρι σήμερα με αφορμή τη συμπλήρωση 3 μηνών παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Σας είπα από την αρχή ότι θα κάνω πολλά λάθη αλλά ο σκοπός είναι να κάνω λάθη και να μαθαίνω από αυτά. Γι' αυτό κάνω αυτό το βίντεο για να μου πείτε ποια λάθη έχω κάνει ώστε να βελτιωθώ» είπε στην πρόσκλησή του ο YouTuber που κατάφερε να εκλεγεί στην Κύπρο στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.



Αν κρίνει, πάντως, κανείς από τα σχόλια που ακολούθησαν, ο Φειδίας Παναγιώτου έχει πολλή δουλειά μπροστά του καθώς το επιεικέστερο ήταν «τα πάντα».

Αρκετοί θυμήθηκαν τοποθετήσεις του που έδωσαν λαβή για προπαγάνδα από τους τουρκοκύπριους, τη συνεργασία με τον Τουρκοκύπριο influencer και την παραδοχή «μου έμαθαν μισή ιστορία», τις προκλητικές απαντήσεις σε παιδιά αγνοούμενων.

«Ψάχνω να βρω ένα σωστό», «πες μας τι έκανες σωστό;» «μελετούμε και μετά μιλάμε», «δεν έκανες λάθος, ΕΙΣΑΙ το λάθος» ήταν ορισμένα από τα σχόλια.

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις που έλαβε ο Φειδίας Παναγιώτου



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι έχουν λαμβάνειν από το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ - Ο οδικός χάρτης των εισοδηματικών ενισχύσεων

Βίντεο: Το ατύχημα που είχε ο Καραλής στο Diamond League της Ζυρίχης - Τον πρόδωσε η βροχή

Πιερρακάκης: Αν οι γονείς δεν πληρώνουν τις ζημιές από τα παιδιά τους στα σχολεία, η οφειλή θα πηγαίνει στην εφορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr