Σπίρτζης: Όπως ο Φάμελλος και ο Πολάκης, έτσι και ο Νίκος Παππάς θα είναι αναλώσιμος για τον Κασσελάκη

Σπίρτζης: Όπως ο Φάμελλος και ο Πολάκης, έτσι και ο Νίκος Παππάς θα είναι αναλώσιμος για τον Κασσελάκη

Έκανε λόγο για καταστρατήγηση και ευτελισμό των δομών που υπάρχουν στο κόμμα -«Τιμή μου να με διαγράψει μια φράξια που έχει στήσει ο Στέφανος Κασσελάκης», είπε ο πρώην υπουγός του κόμματος 

syriza_in__3_
Μια ημέρα μετά τη νέα αναβολή από την επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ της εισήγησης για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ο Χρήστος Σπίρτζης μίλησε στο EΡΤΝews καταγγέλλοντας τον Στέφανο Κασσελάκη για αντικαταστατικές και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές, καλώντας τον να παραιτηθεί.

Μιλώντας για την επιστολή καταγγελίας που έχει στείλει στο κόμμα ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι αφορά όλους όσοι χρησιμοποιούν τις δομές του κόμματος για να έχουν δικά τους οφέλη.

«Δυστυχώς και αυτή τη διαδικασία την έχουν ευτελίσει. Έκαναν χθες μια διαρροή, έξω απ’ ότι ορίζει η Επιτροπή Δεοντολογίας και είπαν ότι αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα που δεν θα υπάρχει Κεντρική Επιτροπή», σημείωσε. Γεγονός που όπως είπε δείχνει τις προθέσεις καθώς, σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Κασσελάκη, θέλει να καταργηθεί η Κεντρική Επιτροπή.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3z35l0bwkw1)
Κλείσιμο

«Είναι τιμή μου να διαγραφώ από μια φράξια που έχει στήσει ο Στέφανος Κασσελάκης για ταυτοτικούς λόγους» τόνισε ο κ. Σπίρτζης λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την όλη κατάσταση.

Κάνοντας λόγο για καταστρατήγηση και ευτελισμό των δομών που υπάρχουν στο κόμμα υποστήριξε ότι «η μόνη διέξοδος για το κόμμα είναι να φύγει ο Στέφανος Κασσελάκης» προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν υπάρχει ούτε συντροφικότητα ούτε πολιτική ομάδα».

Μάλιστα, όπως είπε, «με τον ευτελισμό που έχει αυτό το κόμμα είναι τιμή μου να με διαγράψει μια φράξια που έχει στήσει ο Στέφανος Κασσελάκης».

Μιλώντας στην ΕΡΤ o πρώην υπουργός δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να μη φτάσει εδώ αν είχαν ακολουθηθεί οι πάγιες αρχές, αξίες και διαδικασίες του κόμματος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εκλογή του λέγοντας ότι δεν προηγήθηκε ένα συνέδριο στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης θα κατέθετε πρόγραμμά του.

«Του βρήκαμε αντίπαλο. Σήκωσε το γάντι η κυρία Γεροβασίλη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης λέγοντας ότι η εσωκομματική αντιπολίτευση στο κόμμα είχε ευθύτατα αντιπαρατεθεί μαζί του.

Σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθεί ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι «δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος» προσθέτοντας ότι «με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν υπάρχει ούτε συντροφικότητα, ούτε πολιτική ομάδα ή πολιτική πλαίσιο».

Ονοματίζοντας υψηλόβαθμα στελέχη, είπε ότι όπως ο Φάμελλος, ο Πολάκης, ακόμη και ο Ν. Παππας θα είναι αναλώσιμος για τον νέο πρόεδρο του κόμματος «προκειμένου να εξυπηρετήσει πολύ συγκεκριμένες τακτικές».

«Με την τακτική του Στέφανου Κασσελάκη, δεν υπάρχει ούτε συντροφικότητα ούτε πολιτική ομάδα. Και τον κύριο Φάμελλο και τον κύριο Πολάκη αν θέλετε κατά την άποψή μου και τον κύριο Παππά τον επόμενο καιρό, αν θέλετε είναι αναλώσιμοι για τον κύριο Κασσελάκη, προκειμένου να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες τακτικές», είπε συγκεκριμένα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης