Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι συντεταγμένο κόμμα, υπάρχουν όργανα που πρέπει να λειτουργούν

Τι είπε για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα 

Στην υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα αναφέρθηκε ο Παύλος Γερουλάνος, λέγοντας ότι τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ πρέπει να δείξουν «θεσμική και καταστατική σοβαρότητα».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος με αφορμή το καταστατικό θέμα που υπήρξε για την κάθοδο του δημάρχου Αθηναίων στις εσωκομματικές εκλογές αναφέρθηκε μετά από ερώτηση στο ζήτημα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε χαρακτηρίσει «καλοδεχούμενες» όλες τις υποψηφιότητες, τις οποίες μάλιστα είχε «καλωσορίσει» κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, όπου ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του για προσφυγή στις κάλπες και ο κ. Δούκας είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει επίσης την ηγεσία.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι συντεταγμένο κόμμα. Υπάρχουν όργανα που πρέπει να λειτουργούν. Για αυτό εκλέγονται. Περιμένουμε λοιπόν από την ΕΔΕΚΑΠ να αποφανθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα Καταστατικού. Αυτό επιτάσσει η θεσμική και καταστατική σοβαρότητα. Δεν έχει νόημα να τοποθετούμαστε επί σεναρίων, υποθέσεων», δήλωσε ο κ. Γερουλάνος υποστηρίζοντας ότι «ο κόσμος κοιτάει το ΠΑΣΟΚ και περιμένει να ασχολούμαστε με αυτά που τον καίνε». 

Η πλευρά Δούκα απαντά ότι «όποιος θέλει να αποκλείσει την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, να μην κρύβεται πίσω από τα όργανα, αλλά να τοποθετηθεί ευθέως και δημόσια. Εμείς σεβόμαστε όλους τους υποψηφίους και κάνουμε αγώνα για να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο». Στελέχη του επιτελείου Δούκα τονίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ενώσει δυνάμεις για να κερδίσει την επόμενη μέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «ακτινογραφία» του σκληρού νόμου περί ηθών των Ταλιμπάν: Τι απαγορεύεται σε γυναίκες και άνδρες

Αιματηρή επίθεση σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο – Του έκοψαν τη γλώσσα και τον πυροβόλησαν

Δείτε πώς δρούσαν οι συμμορίες Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν σπίτι σε δύο λεπτά, πήραν μέχρι και παιδικό ποδήλατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr