ΣΥΡΙΖΑ: Προς διπλή πρόταση μομφής από Πολάκη και 87 στην Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: Προς διπλή πρόταση μομφής από Πολάκη και 87 στην Κεντρική Επιτροπή

Συνεδρίαζαν ως αργά τη νύχτα τα στελέχη περί τον Τσίπρα - Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό από Πολάκη με προκήρυξη εσωκομματικών εκλογών

kasselakis-polakis-gerovassili-0
Μεγάλη αποδεικνύεται η αποψινή νύχτα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις σε όλα τα εσωκομματικά στρατόπεδα, ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Μετά από μαραθώνιες συσκέψεις, κοντά στην κατάθεση πρότασης μομφής φέρονται από τη μια ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης και οι υποστηρικτές του και από την άλλη η ομάδα των «87», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη να κληθεί πιθανότατα να αντιμετωπίσει δύο ταυτόχρονες μορφές αμφισβήτησης, στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτήν την ώρα γύρος τηλεφωνημάτων, τόσο από πλευράς των «Κασσελίστας», όσο και από πλευράς της μειοψηφίας, προκειμένου να «κλειδώσουν» οι τελικοί συσχετισμοί που θα αποτυπωθούν αύριο το πρωί, στην πλέον κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.




Ειδήσεις σήμερα:

Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ τα ελαιοτριβεία της φοροδιαφυγής: Έκρυβαν έσοδα πάνω από 80 εκατ. ευρώ

Αλίνα Καμπάεβα: Η στιγμή που η ερωμένη του Πούτιν φωνάζει σε έφηβη αθλήτρια, το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα - Δείτε βίντεο

Πρίντεζης: Στην οροφή του ΣΕΦ η φανέλα του Ολυμπιακού με το Νο15 - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης