ΣΥΡΙΖΑ: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της «Αυγής» στην Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: Διαμαρτυρία των εργαζομένων της «Αυγής» στην Κεντρική Επιτροπή

Μόλις είδαν τον Κασσελάκη άρχισαν να φωνάζουν «να μπει ένα τέλος στον εμπαιγμό» τους - Στη συνέχεια, με παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαν στην αίθουσα της Επιτροπής

avgi_ergazomenoi
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», τόσο έξω όσο και μέσα στην αίθουσα του ξενοδοχείου που πραγματοποιείται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν - αρχικά εκτός του κτιρίου - ένα πανό που ανέφερε «Οχι στο κλείσιμο», διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική κατάσταση των κομματικών μέσων και τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται. Παράλληλα, όταν έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, άρχισαν να φωνάζουν «εδώ, εδώ και κάθε μέρα εδώ, να βάλουμε ένα τέλος στον εμπαιγμό».

Άφιξη Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ


Κλείσιμο



Αργότερα, οι εργαζόμενοι - αν και τους απαγορεύτηκε αρχικά η είσοδος - μπήκαν στην αίθουσα της Επιτροπής με παρέμβαση Κασσελάκη. Εκεί, κάθισαν για λίγα λεπτά, φώναξαν συνθήματα, όπως «απλήρωτη εργασία, χρωστούμενοι μισθοί, φέρατε τη διάλυση σε Κόκκινο και Αυγή» και «η εφημερίδα έχει ιστορία, οι εργαζόμενοι δεν βάζουνε τελεία» και αποχώρησαν για να ξεκινήσει - με καθυστέρηση - η ομιλία Κασσελάκη.

Φωνάζουν μέσα στην αίθουσα συνθήματα οι εργαζόμενοι της ΑΥΓΗΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά

100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές - Διαβάστε το κείμενό τους


Παρεμβάσεις για επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Τι προβλέπεται για επιδόματα, στεγαστική πολιτική, φοροαπαλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης