ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλίες Σπυρόπουλου για να ξεπεραστεί η «εμπλοκή» με το πιθανό ασυμβίβαστο για τον Δούκα

ΠΑΣΟΚ: Πρωτοβουλίες Σπυρόπουλου για να ξεπεραστεί η «εμπλοκή» με το πιθανό ασυμβίβαστο για τον Δούκα

Τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία όλων των πλευρών

xaris-doukas
Πρωτοβουλία για να υπάρξει ομόφωνη απόφαση αντιμετώπισης των ασυμβιβάστων στο καταστατικό που αφορά στους υποψήφιους αρχηγούς έλαβε χθες ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Στόχος της πρωτοβουλίας του ήταν να συμφωνήσουν ομόφωνα πως αποδέχονται το σκεπτικό ανακήρυξης των υποψηφιοτήτων από την ΕΔΕΚΑΠ χωρίς να εγείρεται ζήτημα ως προς το επίμαχο άρθρο περί ασυμβίβαστου και δεσμεύονται επίσημα για αυτό. Στη συνέχεια ο κ. Σπυρόπουλος μίλησε τηλεφωνικά και με τους υποψηφίους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη προσθέτοντας ότι Γραμματέας του κόμματος κάλεσε στην άτυπη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας και τους εκπροσώπους των υποψηφίων προέδρων.

Με βάση την κίνηση του κ. Σπυρόπουλου κατά την συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ την Δευτέρα τα μέλη της και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων καλούνται να υπογράψουν κείμενο στο οποίο να αναφέρεται ότι ανακηρύσσονται οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια, όπως της κατάθεσης των απαιτούμενων υπογραφών και με ερμηνεία των συγκεκριμένων άρθρων λύνεται το ζήτημα που έχει προκύψει. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν καταλήξουν σε ομόφωνη συμφωνία κατά τη συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ, τότε δεν αποκλείεται το ζήτημα να παραπεμφθεί είτε στην Κεντρική Επιτροπή, είτε σε Διαρκές Συνέδριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχωρεί ελαφρά η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο - Χαλάει ο καιρός από τη Δευτέρα


Oι 14 άξονες της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για ενίσχυση εισοδημάτων, στήριξη γιατρών, οικογενειών, ελεύθερων επαγγελματιών


Με αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο η Λόπεζ - «Δες τι έχασες», γράφουν τα ΜΜΕ για τον Άφλεκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης