Παύλος Πολάκης και Έλενα Ακρίτα συνεχίζουν τον καβγά για την τεκνοθεσία: «Ντροπή σου» - «Δεν θα με βγάλεις τρελή»

Η Έλενα Ακρίτα διαφώνησε κάθετα με όσα υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης για το θέμα κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέο «γύρο» με ανταλλαγή σχολίων στο Facebook συνεχίστηκε η κόντρα που είχαν την Κυριακή ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα όσον αφορά την αναφορά του βουλευτή Χανίων σχετικά με την άρνησή του για την τεκνοθεσία.

Σε αυτόν τον γύρο των σχολίων που ξεκίνησε κάτω από την πρώτη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, ο Παύλος Πολάκης γράφει «ντροπή Έλενα», επιμένει ότι «είναι προφανές αυτό που είπα χθες και πολλές φορές ακόμα» και υποστηρίζει ότι είναι κατά της τεκνοθεσίας με παρένθετη μητέρα και όχι κατά της υιοθεσίας.

Καλεί, δε, την βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «μην τσιμπάς εύκολα στις αηδίες που διαδίδει ένας εσμός» με την Έλενα Ακρίτα να του ανταπαντά: «ούτε καλημέρα. Και στην ομιλία σου ήμουν παρούσα, δεν θα με βγάλεις τρελή. Τέλος».



Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη

Ντροπη Ελενα!!
Ειναι προφανες αυτο που ειπα και χθες και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ:
Ναι ειμαι αντιθετος στην τεκνοθεσια μεσω παρενθετης μητερας οχι μονο στα ομοφυλα αλλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια και η απαντηση στο γιατι ειναι το αισχος που συνεβη στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια (και αλλου..)
Προφανως και με την υιοθεσια δεν εχω απολυτως κανενα προβλημακαι και δη στα ετεροφυλα ζευγαρια!!
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ στις αηδιες που διαδιδει ενας εσμος γιατι στην ομιλια μου χθες φανηκε η τεραστια προγραμματικη και αξιακη διαφορα με πολλους!!!

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Παυλος Πολακης ούτε καλημέρα. Και στην ομιλία σου ήμουν παρούσα, δεν θα με βγάλεις τρελή. Τέλος.

Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Ακρίτα  εξέφρασε την ενόχλησή της με την χθεσινή τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για την τεκνοθεσία, στη διάρκεια της απάντησής του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε κάποιο σημείο πως είναι «αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα», με την βουλευτή Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σημειώνει: «Ούτε καλημέρα - Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου».



Θυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα, όταν ήταν πατρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου, υιοθέτησαν το 1992 τον γιο τους, Παύλο.

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε ο Παύλος Πολάκης κάνοντας διευκρίνιση για τη χθεσινή του δήλωση, ενώ εξηγεί τον λόγο που τον έχει οδηγήσει να υιοθετήσει αυτή τη στάση.

«Για να τελειωνει η συνειδητη σπεκουλα απο ορισμενους που προσπαθουν να αντιπαρατεθουν στη χθεσινη προγραμματικη μου ομιλια λεγοντας «ο Πολακης ειναι αντίθετος στην τεκνοθεσια-υιοθεσια και για τα ομοφυλα και τα ετερόφυλα ζευγαρια»!!» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ναι ειμαι αντίθετος και το εχω πει πολλες φορες, στην τεκνοθεσια μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια!! Η απαντηση στο γιατι ειναι αυτα που συνεβησαν στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια με την αγοραπωλησια βρεφων!!! Προφανως και δεν εννοουσα την υιοθεσία. Βρειτε κατι άλλο να αντιπαρατεθειτε στην ομιλα που εκανα χθες! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...».



Ειδήσεις σήμερα:

Το έγκλημα που συγκλόνισε τα Τρίκαλα: Σκότωσε σύζυγο, μητέρα, πατέρα και άλλους 5 συγγενείς - Γλίτωσαν μόνο τα παιδιά του

Νέο βίντεο με τη γυναίκα που μίλησε για τους μετανάστες στην Τήλο - «Άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα» της λέει η δήμαρχος


Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν αυξήσεις και επιδόματα στο τέλος του χρόνου - Τα μέτρα για την στήριξη της οικογένειας και των ανέργων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr