Ραγκούσης: Δεν μπήκαν κουκούλες αλλά βγήκε το φίμωτρο με την μυστική ψηφοφορία, απαράδεκτη η αντίδραση Κασσελάκη μετά την ήττα του

Ραγκούσης: Δεν μπήκαν κουκούλες αλλά βγήκε το φίμωτρο με την μυστική ψηφοφορία, απαράδεκτη η αντίδραση Κασσελάκη μετά την ήττα του

Εκτιμώ ότι δεν έχει πιθανότητα να εκλεγεί εκ νέου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Ραγκούσης

ragousis
Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης την αντίδραση Κασσελάκη μετά την ήττα του στην Κεντρική Επιτροπή και το «ναι» από 163 μέλη της στην πρόταση μομφής σε βάρος του προσθέτοντας ότι με την μυστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε «δεν μπήκαν κουκούλες αλλά βγήκε το φίμωτρο. Τα μέλη της ΚΕ μπόρεσαν να ψηφίσουν χωρίς εκβιασμούς, bullying, τρομοκρατία».

«Δεν μπορεί να χάνεις μια δημοκρατική διαδικασία που ζήτησες και μετά να μην δέχεσαι το αποτέλεσμά της» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αλλάγη στους συσχετισμούς προέκυψε γιατί «τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εισπράξει την απόσυρση της εμπιστοσύνης στον Κασσελάκη από τη βάση του κόμματος».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d41gjlrtkpgp)
Κλείσιμο


Κατά τον Γιάννη Ραγκούση ο Στέφανος Κασσελάκης «αν είχε πει ότι θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα αιτία των προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε εκλεγεί. Εξελέγη γιατί έκρυψε τον πραγματικό του εαυτό».

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι «πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μετά τις εκλογές και να μην ακολουθούμε τις μικρονοϊκές λογικές Κασσελάκη».

Στο ερώτημα αν θα παραμείνει στο κόμμα σε περίπτωση νέας νίκης Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός απάντησε «αν κερδίσει ο Κασσελάκης όποιος θέλει μένει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δέχεται πολιτικές που τον προσβάλλουν. Δεν θα ανεχόμαστε τον Κασσελάκη να λέει ό,τι θέλει»

Κατά την εκτίμησή του, τέλος, ο κ. Κασσελάκης «δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει στις εκλογές. Αλλά αν κερδίσει δεν σημαίνει ότι μπορεί να καταργήσει τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Η ακτινογραφία των μέτρων 1,4 δισ. της ΔΕΘ: Μόνιμες αυξήσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μποναμάς σε 2 εκατ. τα Χριστούγεννα

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης