Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Αν διαφωνούσες με τον γάμο των ομοφύλων έπρεπε να πας να τα πεις στη Βουλή, όχι να κοροϊδεύεις

Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Αν διαφωνούσες με τον γάμο των ομοφύλων έπρεπε να πας να τα πεις στη Βουλή, όχι να κοροϊδεύεις

Φυσικά τότε και ο Στέφανος Κασελάκης απέδειξε ότι δεν κάνει για αρχηγός, σημείωσε ο υπουργός Υγειας

georgiadis-adonis
Κριτική στον Παύλο Πολάκη για τη στάση του όσον αφορά των γάμο των ομόφυλων ζευγαριών άσκησε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή αφενός όσα είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και αφενός την κόντρα που είχαν την Κυριακή ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με την συνάδελφό του, Έλενα Ακρίτα.

«Τότε δεν είχε τολμήσει να τα πει αλλά απείχε επικαλούμενος ένα "χειρουργείο" που υποτίθεται ότι είχε εκείνη την ώρα και λόγω αυτού δεν "πρόλαβε" να πάει στην Βουλή. Και μόνον όταν τον ξεμπρόστιασα ότι είπε ψέματα και πάλι στον Ελληνικό Λαό, έβγαλε ανακοίνωση με τις ενστάσεις του….τόσο «γενναίος»….αν διαφωνούσες κ. Πολάκη έπρεπε να πας να τα πεις εκεί που ο Λαός σε όρισε στην Βουλή όχι να κοροϊδεύεις…» ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Χ.

Στη σκιά, δε, των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει ότι «αφού ο Στέφανος δεν έδιωξε όταν έπρεπε τον Παύλο, ο Παύλος χθες έδιωξε τον Στέφανο μόλις βρήκε την ευκαιρία…»

Κλείσιμο


Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Στην ομιλία του στην ΚΕ ο @pavpol2222 που θέλει να γίνει και αρχηγός του @syriza_gr μίλησε για τις ενστάσεις που είχε για το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών κλπ αλλά για να θυμηθούμε λίγο εκείνη την βραδιά, τότε δεν είχε τολμήσει να τα πει αλλά απείχε επικαλούμενος ένα «χειρουργείο» που υποτίθεται ότι είχε εκείνη την ώρα και λόγω αυτού δεν «πρόλαβε» να πάει στην Βουλή. Και μόνον όταν τον ξεμπρόστιασα ότι είπε ψέματα και πάλι στον Ελληνικό Λαό, έβγαλε ανακοίνωση με τις ενστάσεις του….τόσο «γενναίος»….αν διαφωνούσες κ. Πολάκη έπρεπε να πας να τα πεις εκεί που ο Λαός σε όρισε στην Βουλή όχι να κοροϊδεύεις….φυσικά τότε και ο @skasselakis απέδειξε ότι δεν κάνει για Αρχηγός διότι ενώ είχε βάλει κομματική πειθαρχία και είχε πει ότι για αυτόν η θετική ψήφος είναι αυτονόητη για κάθε βουλευτή της Αριστεράς κλπ όταν ο Πολάκης δεν πήγε, αντί να τον στείλει σπίτι του το προσπέρασε από φόβο, έτσι αφού ο Στέφανος δεν έδιωξε όταν έπρεπε τον Παύλο, ο Παύλος χθες έδιωξε τον Στέφανο μόλις βρήκε την ευκαιρία…

Ειδήσεις σήμερα:

Η ακτινογραφία των μέτρων 1,4 δισ. της ΔΕΘ: Μόνιμες αυξήσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μποναμάς σε 2 εκατ. τα Χριστούγεννα

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης