Γιώργος Βασιλειάδης: Ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να γίνει αρχηγοκεντρικός ο ΣΥΡΙΖΑ - Στα δημοκρατικά κόμματα δεν κάνει η εκάστοτε εξουσία ό,τι της καπνίσει

«Δεν είναι ενός ανδρός αρχή τα κόμματα του δημοκρατικού χώρου. Ο άνδρας αυτός πάντα ελέγχεται για τον τρόπο που λειτουργεί» είπε ο κ. Βασιλειάδης

Ανακουφισμένος σε προσωπικό επίπεδο μετά το ναι στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος παρατήρησε, πάντως, ότι «η πρόταση μομφής ήταν η έσχατη λύση, ο πρώην πρόεδρος είχε διέξοδο, να ζητήσει προσφυγή στις κάλπες».

«Στο κόμμα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και είναι η αναντιστοιχία των θέσεων του κόμματος με τα θέλω του κ. προέδρου» συνέχισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.



Σύμφωνα με τον ίδιο «κορυφαίο παράδειγμα και αυτό που οδήγησε στην πρόταση μομφής ήταν τόσο η λειτουργία του (σ.σ. του Στέφανου Κασσελάκη) στις αλλαγές της ΚΟ και το ύφος των προτάσεών του για τις αλλαγές στο κόμμα».

«Ήθελε το κόμμα να γίνει αρχηγοκεντρικό με δομές που δεν έχουν καμία σχέση με τον δικό μας χώρο. Δεν είναι ενός ανδρός αρχή τα κόμματα του δημοκρατικού χώρου. Ο άνδρας αυτός πάντα ελέγχεται για τον τρόπο που λειτουργεί» πρόσθεσε ο κ. Βασιλειάδης και κατέληξε:

«Ο τρόπος που είναι δομημένες οι λειτουργίες των δημοκρατικών κομμάτων είναι για να ελέγχεται η εκάστοτε εξουσία και να μην μπορεί να κάνει καθένας ό,τι του καπνίσει χωρίς να λογοδοτεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr