Γκλέτσος: Μπορώ να ανταποκριθώ ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η υποψηφιότητά μου δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες

«Θέλω να βάλω πλάτη για την ενότητα, έχω κάνει 7 εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα με 1,75% στην επικράτεια σε 40 ημέρες»

«Ναι θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ξεκάθαρα το πρωί της Δευτέρας ο Απόστολος Γκλέτσος μετά την ανάρτηση, το βράδυ της Κυριακής, με την οποία δήλωσε «παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την αριστερά».

Μιλώντας, μάλιστα, στο Action24 υποστήριξε ότι «το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύγως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοφοξίες και ατζέντα. Έχει να κάνει με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια περιδίνηση και έχει να κάνει με το ότι θέλουμε να βάλουμε πλάτη».

«Θέλουμε να βάλουμε πλάτη για την ενότητα και την επόμενη ημέρα» πρόσθεσε στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γκλέτσος.



«Βεβαίως επειδή οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω ότι εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το θέλω θα μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στο ερώτημα, δε, αν διαθέτει τον απαραίτητο μηχανισμό για να εκλεγεί, απάντησε με νόημα «έχω κάνει 7 εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα με 1,75% στην επικράτεια σε 40 ημέρες , σου λέει κάτι αυτό;»

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο κ. Κασσελάκης ήταν απολύτως ακατάλληλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον στήριξα, την δεύτερη Κυριακή τον ψήφισα μέχρι του σημείου που άρχισα να καταλαβαίνω πόσο ακατάλληλος ήταν για την πολιτική».

«Δεν καταλάβαινε τι λέει, έλεγε πράγματα που αν τα αθροίσεις βλέπεις ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα. Δεν κάνει για την Αριστερά. Το μόνο που έκανε ήταν επίδειξη πλούτου στα κανάλια. Ως αρχηγός της Αριστεράς οφείλει να στρατευτεί» πρόσθεσε στην κριτική του ο Απόστολος Γκλέτσος.



Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr