Δημήτρης Τσιόδρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ με οποιονδήποτε αρχηγό δεν μπορεί να επιστρέψει σε τροχιά εξουσίας

«Οι πολίτες σήμερα έχουν άλλες απαιτήσεις, θέλουν απαντήσεις στα προβλήματά τους, θέλουν σχέδιο και λύσεις –όχι καταγγελίες, ανέξοδες υποσχέσεις και τοξικό λόγο», είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επιστρέψει σε τροχιά εξουσίας, οποιαδήποτε κι αν είναι η επόμενη ηγεσία του». Αυτήν την πολιτική διαπίστωση έκανε, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τσιόδρας. Και πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι δεν θα δημιουργηθεί κάτι άλλο στην αντιπολίτευση, γατί πράγματι το κενό το απεχθάνεται και η φύση και η πολιτική. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ με τα συγκεκριμένα λαϊκιστικά χαρακτηριστικά που όλοι γνωρίζουμε, είναι δημιούργημα της εποχής της κρίσης, προϊόν μιας συγκυρίας του παρελθόντος και δεν μπορεί πια να είναι κόμμα εξουσίας, στις νέες συνθήκες. Οι πολίτες σήμερα έχουν άλλες απαιτήσεις, θέλουν απαντήσεις στα προβλήματά τους, θέλουν σχέδιο και λύσεις –όχι καταγγελίες, ανέξοδες υποσχέσεις και τοξικό λόγο».

Ο κ.Τσιόδρας υπογράμμισε ότι το Σαββατοκύριακο, «από τη μία πλευρά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε ένα συγκεκριμένο σχέδιο με ορίζοντα τριετίας, περιέγραψε πώς θα είναι η χώρα το 2027 και πώς, με ποιά βήματα θα φτάσουμε εκεί. Από την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να βυθίζεται στην εσωτερική του κρίση, που έχει πλέον διαλυτικά χαρακτηριστικά και έρχεται ως συνέπεια της πολιτικής του χρεωκοπίας».

Ειδήσεις σήμερα:

H Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ για τις επιθέσεις εις βάρος της - «Δεν με ξέρεις αλλά με μισείς»

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Αρχίζει από μηδενική βάση η δίκη του Λιγνάδη στο Εφετείο για βιασμούς ανηλίκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr