ΣΥΡΙΖΑ: Βροχή παραιτήσεων στην Κουμουνδούρου, έφυγε και ο Καπνισάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Βροχή παραιτήσεων στην Κουμουνδούρου, έφυγε και ο Καπνισάκης

Χθες παραιτήθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Μπάμπης Παπαδάκης και ακολούθησε η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του κόμματος Ευγενία Κουντούρη

manoliskapnisakis
Τις παραιτήσεις τους υποβάλλουν οι στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την αποπομπή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Την Δευτέρα το πρωί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Γραφείου του, Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να βγεί από το μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ.Την παραίτηση της με επιστολή στη Γραμματέα του κόμματος, Ράνια Σβίγκου υπέβαλε επίσης η Διευθύντρια του Γραφείου Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ευγενία Κουντούρη.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στεφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν» ανέφερε σε μήνυμα της προς τους διαπιστευμένους συντάκτες η κυρία Κουντούρη, με τους οποίους διατηρούσε πολύ καλή συνεργασία.

Σημειωτέον ότι το χορό των παραιτήσεων άνοιξε χθες ο Διευθυντής του Γραφείου Τυπου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μπάμπης Παπαδάκης, ο οποίος πρόκειται να ακολουθήσει τον έκπτωτο Πρόεδρο του κόμματος στα επόμενα πολιτικά του βήματα.



Ειδήσεις σήμερα:

Την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημα η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Το παρασκήνιο της έκπτωσης Κασσελάκη: Τα 4 κομβικά σημεία, τα 10 στελέχη με ρόλο-κλειδί και οι νέοι υποψήφιοι

Le Rosey: Η μεγάλη της ελίτ σχολή - Πώς είναι η ζωή στο πιο διάσημο οικοτροφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης