Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης δεν έχει τύχη να επανεκλεγεί

Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης δεν έχει τύχη να επανεκλεγεί

Είχαν εκμηδενιστεί όλες οι ελπίδες υπό την ηγεσία του Κασσελάκη να υπάρξει οποιαδήποτε ανάκαμψη στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε

ragkoysis
Τη δική του εκτίμηση, ότι δεν θα επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης αν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Αν είναι ξανά υποψήφιος, γιατί προς το παρόν υπάρχουν διαρροές μόνο, διαβάζουμε όλοι, θα απολαύσει όλα τα δικαιώματα που θα απολαύσουν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Κατά τη γνώμη μου, δεν έχει καμία τύχη να επανεκλεγεί, διότι αυτή τη φορά δεν είναι άγνωστος, τώρα τον ξέρουν όλοι πάρα πολύ καλά. Και εμείς όλοι δεν είμαστε διατεθειμένοι να έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο που διεκδικεί για μια επόμενη φορά. Προφανώς θα τον σεβαστούμε. Το πρόβλημά του ήταν ένα. Δεν τον ξέρουμε. Τώρα τον ξέρουμε, έδειξε ποιος είναι. Πήρε το κόμμα στα χέρια του. Είχε τη δυνατότητα να ανοίξει μια νέα εποχή» δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στο ACTION24.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d41zfrr2k4w1)


Κλείσιμο
«Είχαν εκμηδενιστεί όλες οι ελπίδες υπό την ηγεσία του κ. Κασσελάκη να υπάρξει οποιαδήποτε ανάκαμψη στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε επίσης, ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της ομάδας των «87», στη συνέντευξή του, σημειώνοντας πως εάν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό από πέρυσι και όσα λέει για τον Τσίπρα, ΝΑΤΟ και πατρίδα, δεν υπήρχε πιθανότητα να εκλεγεί. Μάλιστα, καταλόγισε στον έκπτωτο πρόεδρο μη έντιμη στάση και πως είναι ο παραγωγός χυδαίας εσωστρέφειας.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη στάση του Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε πως έπραξε σοφά που «δεν κατέβηκε στο χαμηλό επίπεδο, και πολιτισμικό, του κ. Κασσελάκη».

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Φρίκη τα όσα υποστήριξε ο Πελικό - «Αν δεν είχαν αποκαλυφθεί οι βιασμοί θα συνέχιζα»

Βίντεο-ντοκουμέντο: Μέλος της συμμορίας των εκβιαστών «εισπράττει» από καταστηματάρχη στη Μύκονο

Κοζάνη: Αγωνία για τον 78χρονο που αγνοείται στην Κωνσταντινούπολη - Σε ποιον μίλησε πριν εξαφανιστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης