Πέτρος Παππάς: Δεν θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Πολάκη

Πέτρος Παππάς: Δεν θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Πολάκη

Δήλωσε πως ο Παύλος Πολάκης «είναι αντίθετος σε θεμελιώδεις αρχές του κόμματος»

pappas
Την πρόθεσή του να μην παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ εάν ο Παύλος Πολάκης βάλει υποψήφιος για πρόεδρος του κόμματος και βγει, εξέφρασε ο Πέτρος Παππάς.

«Δεν θεωρώ πως μπορώ να μείνω σε ένα κόμμα με πρόεδρο τον Πολάκη γιατί ο ίδιος είναι αντίθετος σε θεμελιώδεις αρχές του κόμματος στο οποίο συμμετέχω εγώ, το οποίο κόμμα πιστεύει στην ισότητα όλων των πολιτών και αυτό είναι από το καταστατικό μας ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού. Ο Παύλος Πολάκης έχει αποστεί από αυτή τη θεμελιώδη της Αριστεράς. Ο Παύλος Πολάκης έπρεπε να έχει διαγραφεί από τότε που δεν ψήφισε αυτό το εμβληματικό νομοσχέδιο. Το είπα και τότε να διαγραφεί. Για αυτό δεν θα ήμουν ποτέ σε ένα κόμμα με αρχηγό τον Πολάκη γιατί θεωρώ πως δεν είναι το κόμμα για το οποίο με εξέλεξαν οι πολίτες» δήλωσε μιλώντας στο ΟΝΕ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d41z8jnkw5qp)


Κλείσιμο
Το πρωί, ο Πέτρος Παππάς εξαπέλυσε πυρά κατά της χθεσινής διαδικασίας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα έπρεπε να ψηφίσουν όλοι ανοιχτά, είναι αστείο η κλειστή ψηφοφορία για τη μομφή, εγώ δέχομαι από χθες εκατοντάδες μηνύματα από εξοργισμένη βάση. Δεν θα πάμε ειρηνικά, με ένταση θαα πάμε στις εκλογές, δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να έχει αντιβασιλεία και να πορεύεται επί μήνες. Αν κάποιοι έχουν στόχο να πάνε αργά το κόμμα στις εκλογές. Πρέπει να γίνουν γρήγορα» είπε στο Mega.

Αναφερόμενος στον Νίκο Παππά που εκπροσωπεί σήμερα ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το κόμμα είπε «υπάρχει μια κατάσταση που δεν είναι κανονική, δεν μπορεί να εκπροσωπείται το κόμμα από κάποιον που δεν έχει εκλεγεί. Ανέτρεψαν τον εκλεγμένο αρχηγό του κόμματος από ένα απενομιμοποιημένο όργανο που θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται από ανθρώπους που έχουν έρθει από το ΠΑΣΟΚ. Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων δεν έρχεται από την ανανεωτική Αριστερά. Πρέπει να γίνει κανονικό κόμμα, ο πρόεδρος να μπορεί να διαγράφει τους υβριστές του. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να μην διαγράφεται όταν δεν ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ισότητα. Είναι ένα κόμμα μην κανονικό που οδηγείται στην απαξίωση και στον εξευτελισμό», είπε ο Πέτρος Παππάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Φρίκη τα όσα υποστήριξε ο Πελικό - «Αν δεν είχαν αποκαλυφθεί οι βιασμοί θα συνέχιζα»

Βίντεο-ντοκουμέντο: Μέλος της συμμορίας των εκβιαστών «εισπράττει» από καταστηματάρχη στη Μύκονο

Κοζάνη: Αγωνία για τον 78χρονο που αγνοείται στην Κωνσταντινούπολη - Σε ποιον μίλησε πριν εξαφανιστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης