Ραγκούσης: O Κασσελάκης ήταν μια δυσάρεστη παρένθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ που καλώς έκλεισε, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας είναι στην εφεδρεία

Ραγκούσης: O Κασσελάκης ήταν μια δυσάρεστη παρένθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ που καλώς έκλεισε, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας είναι στην εφεδρεία

«Ξεκίνησε η μετά Κασσελάκη εποχή. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει επιστροφή και αυτό πιστοποιεί η διστακτικότητα που δείχνει ως προς αυτό που πομπωδώς είπε στα μέλη του κόμματος»

gianis-ragousis
Ως μια «δυσάρεστη παρένθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την δημοκρατική παράταξη που καλώς έκλεισε» χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε, μάλιστα, ότι «ξεκίνησε η μετά Κασσελάκη εποχή. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει επιστροφή και αυτό πιστοποιεί η διστακτικότητα που δείχνει ως προς αυτό που πομπωδώς είπε στα μέλη του κόμματος».

Όπως είπε για τον κ. Κασσελάκη «έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει για την εκλογή του».

Κατά τον Γιάννη Ραγκούση «η ιδέα δεν είναι φύγε Κασσελάκη για να επιβάλουμε εμείς τον αρεστό μας, αλλά είναι παραιτήσου Κασσελάκη για να πάμε σε νέες εκλογές για να αποφασίσουν ξανά τα μέλη δίνοντας ένα τέλος στο δράμα που εκτυλίσσεται τον τελευταίο χρόνο».

Κλείσιμο
Ερωτηθείς ποιον υποψήφιο στηρίζει ή θα στηρίξει στις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Ραγκούσης απάνησε ότι «το βασικό κριτήριο του υποψηφίου που θα στηρίξω είναι αν θα δηλώσει καθαρά την ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να εκδηλωθεί η μεγαλύτερη κατά το δυνατόν ένωση δυνάμεων στην κεντροαριστερά με όποιους το θελήσουν όπως ζητά το 80% της βάσης σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Το εγχείρημα είναι πολύ φιλόδοξο και πλέον υπάρχει ελπίδα να υλοποιηθεί».

Όσον αφορά, δε, τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «μπορεί να κάνει ό,τι εκτιμήσει. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι σε εφεδρεία, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα» για να προσθέσει «δεν μπορεί να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα (σ.σ. της ένωσης δυνάμεων στην κεντροαριστερά) χωρίς να πέσουμε όλοι μαζί σε αυτό, μαζί και τα κορυφαία στελέχη»

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά με βίντεο του Σεργουλόπουλου που σατίριζε τον Σαντικάι: Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;

Τι κερδίζουν οι τρίτεκνοι με τα μέτρα της ΔΕΘ - Αλλάζουν τα κριτήρια για τα επιδόματα που αυξάνονται

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης