Θεοχαρόπουλος: Ο μοναδικός για τον οποίο τίθεται θέμα αν θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης

Θεοχαρόπουλος: Ο μοναδικός για τον οποίο τίθεται θέμα αν θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης

«Ο Στέφανος Κασσελάκης παρήγαγε εσωστρέφεια, ήταν διχαστικός, τσαλακώθηκε μόνος του, δεν παρήγαγε πολιτική αλλά παραπολιτική» είπε το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

theoxaropoulos-thanasis
Ο μοναδικός για τον οποίο τίθεται θέμα αν θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε το πρωί της Τρίτης ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως είπε, μετά την έκπτωση του κ. Κασσελάκη «ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ευρύτερη σύμπλευση δημοκρατικών δυνάμεων, το ζήτημα είναι να κατέβουμε με μια λογική εξωστρέφειας και να πετύχουμε συμπλεύσεις για να νικηθεί η ΝΔ. Το ζήτημα είναι να προχωρήσουμε με εξωστρέφεια και μεγαλύτερη ενότητα, να κάνουμε ένα συνέδριο με παραγωγή θέσεων».

Στην ερώτηση που δέχθηκε στο ΟΡΕΝ για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν μπορεί να γίνουν εκλογές fast track ούτε να πάμε εκτός καταστατικού σε μια μακρόσυρτη διαδικασία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d42dkr0db5o9)
Κλείσιμο


Κατά τον κ. Θεοχαρόπουλο «θα υπάρξουν πρόσωπα στο συνέδριο που θα το κάνουν αυτό, την σύμπλευση με δημοκρατικές δυνάμεις» προσθέτοντας ότι «τα πρόσωπα έχουν σημασία όταν παράγουν πολιτικές, δεν κάνουμε καλλιστεία εδώ».

«Η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη για όλους μας ώστε να οδηγήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο και στην εκλογή νέου προέδρου. Εμείς καλέσαμε τον πρώην πρόεδρο να πάει στη βάση και για μέρες απαντούσε έλεγε να πάμε στην Κεντρική επιτροπή άρα τη θεωρούσε απόλυτα νομιμοποιημένη. Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να οδηγήσει ο Κασσελάκης τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και αφού δεν το έκανε πήγαμε στο επόμενο στάδιο που ορίζουν οι κανόνες της δημοκρατίας» είπε ακόμα ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη τον κατηγόρησε ότι «ο ίδιος παρήγαγε εσωστρέφεια, ήταν διχαστικός ακόμα και στην ΚΕ. Τσαλακώθηκε μόνος του, δεν παρήγαγε πολιτική αλλά παραπολιτική και τελικά κρίθηκε ότι έπρεπε να κάνουμε ό,τι γίνεται για να σώσουμε ό,τι σώζεται».

«Ο κ. Κασσελάκης ήταν πρόεδρος που κρίθηκε ακατάλληλος. Προσπαθούσε να κάνει ένα αρχηγικό προσωποκεντρικό κόμμα, στοχοποιούσε τα μέλη του κόμματός του και παρα πολλά άλλα. Αυτά κρίθηκαν και θα επανακριθούν αν είναι ξανά υποψήφιος».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά με βίντεο του Σεργουλόπουλου που σατίριζε τον Σαντικάι: Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;

Τι κερδίζουν οι τρίτεκνοι με τα μέτρα της ΔΕΘ - Αλλάζουν τα κριτήρια για τα επιδόματα που αυξάνονται

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης