Απόστολος Γκλέτσος: Αν εκλεγώ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχω υπό μάλης το «λυσάρι Τσίπρας»

Απόστολος Γκλέτσος: Αν εκλεγώ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχω υπό μάλης το «λυσάρι Τσίπρας»

Αποκάλυψε ότι στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «την πρώτη Κυριακή ήμουν με τον Νίκο Παππά αλλά τη δεύτερη δεν μπορούσα να πάω με τους υπονομευτές του Τσίπρα»

gletsos-skai
Για την «προσωπολατρεία» που, όπως είπε, έχει για τον Αλέξη Τσίπρα, για τη στάση του στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την υποψηφιότητά του μίλησε εκ νέου το πρωί της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «έχω μια προσωπολατρεία για τον Τσίπρα και δεν το κρύβω. Αν μου πει ο Τσίπρας να μην κατέβω θα το κάνω και δεν θα ρωτήσω και γιατί».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «αν εκλεγώ αρχηγός θα έχω υπό μάλης το λυσάρι Τσίπρα και στα δύσκολα και ειδικά για τα θέματα της Ευρώπης θα είναι ο Τσίπρας»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d42hcdynhj89)
Κλείσιμο


Για τον Στέφανο Κασσελάκη εξήγησε ότι «είμαι απέναντι του για όλα όσ;α συνέβησαν το τελευταίο 11μηνο. Όσα είπε δεν ήταν για αριστερό πολιτικό».

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε «θέλω να με πιστέψετε αλλά το λέει και το βιογραφικό μου δεν έχει να κάνει με προσωπική φιλοφοξία αλλα για να βάλουμε πλάτη να τελειώσουμε με αυτή την περιδίνηση για να πάμε μπροστά. Βρεθήκαμε σε σοκ με τις 2 τελευταίες εκλογές και το μεγαλύτερο σοκ ήταν η ανακοίνωση Τσίπρα για την αποχώρησή του για κάτι νέο και δεν το θέλαμε».

Ο κ. Γκλέτσος αποκάλυψε, τέλος, ότι στις προηγούμενες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «την πρώτη Κυριακή ήμουν με τον Νίκο Παππά αλλά τη δεύτερη δεν μπορούσα να πάω με τους υπονομευτές του Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο που μάζευε χρήματα για το μαξιλαράκι που χάρισε στον Μητσοτάκη».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σεφερλής απάντησε ξανά με βίντεο του Σεργουλόπουλου που σατίριζε τον Σαντικάι: Αυτό το μικρό παιδί δεν στενοχωριόταν τότε;

Τι κερδίζουν οι τρίτεκνοι με τα μέτρα της ΔΕΘ - Αλλάζουν τα κριτήρια για τα επιδόματα που αυξάνονται

Βίντεο: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις» - Επεισοδιακή σύλληψη παίχτη του NFL μετά από αστυνομικό έλεγχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης