Εκλογή και νέας Κεντρικής Επιτροπής στον ΣΥΡΙΖΑ - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Παυσανίας Παπαγεωργίου

Παραιτήθηκε (και) ο γραμματέας Οργανωτικού Γιάννης Βουλγαράκης

Στις 21-22 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα οριστικοποιήσει τον οδικό χάρτη για την εκλογή νέου Προέδρου. 
Με την ολοκλήρωση της Κεντρικής Επιτροπής ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και 19-20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογή συνέδρων του επικείμενου Συνεδρίου.

Για το εάν το επικείμενο συνέδριο θα είναι καταστατικό, υπήρξαν διάφορες σκέψεις και θα εκτιμηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στην Εκλογή Πρόεδρου, δηλαδή στον πρώτο γύρο στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ώρα, στο χορό των παραιτήσεων που άνοιξε με την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη, μπήκε και ο γραμματέας Οργανωτικού, Γιάννης Βουλγαράκης, που υπέβαλε την παραίτησή του νωρίτερα σήμερα. 


Εκπρόσωπος Τύπου ο Παπαγεωργίου

Νέος Εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο οποίος αποφασίστηκε να συνοδεύσει τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκο Παππά στη συμπρωτεύουσα, ενώ πολλά από τα κορυφαία στελέχη θα είναι παρόντα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Atena: Προειδοποιητικό «112» για Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος - Το κόψιμο της γλώσσας, προβληματίζει τις Αρχές

Θεσσαλονίκη: «Η νταντά με κατήγγειλε για να με εκδικηθεί», λέει η 36χρονη που καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό του βρέφους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr