Παππάς: Ανάγκη για «οργανωμένη εξωστρέφεια» σε κάθε επίπεδο

Παππάς: Ανάγκη για «οργανωμένη εξωστρέφεια» σε κάθε επίπεδο

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για την παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ

6306147
Ο Νίκος Παππάς, πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, παρουσίασε, κατά πληροφορίες, στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας τον σχεδιασμό για την παρουσία του κόμματος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στόχος είναι η προγραμματική αντεπίθεση του κόμματος, με ανάδειξη των επεξεργασμένων θέσεων επί κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία και την αγορά και με κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε την ανάγκη για «οργανωμένη εξωστρέφεια» σε κάθε επίπεδο.

Σημείωσε ότι θα πρέπει να αναδειχθούν εκ νέου οι προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την πάταξη της κερδοσκοπίας και για την αναμόρφωση του φορολογικού, που παρουσιάστηκαν πριν από τις ευρωεκλογές και πυροδότησαν τον διάλογο για την ανάγκη εφαρμογής συνεκτικών σχεδίων επί των δύο ζητημάτων.

Κλείσιμο
Παρουσίασε, επίσης, τον συντονισμό που υπήρξε για την ολοκλήρωση της καταγραφής και συλλογής των (21) σημειωμάτων των τομέων της Κ.Ο., με τη συμβολή των τομεαρχών του κόμματος, καθώς και την επεξεργασία που γίνεται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του επί των κειμένων και της τελικής συνολικής πρότασης. Προεργασία είχε υπάρξει από τον Σωκράτη Φάμελλο, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή της ΕΠΕΚΕ.

Στην αιχμή των θέσεων που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Κ.Ο. στη ΔΕΘ θα βρεθούν και τα αποτελέσματα των εργασιών των πέντε ομάδων που είχαν συγκροτηθεί κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τον περασμένο Ιούλιο, με τις εξής θεματικές: 1. Στέγη, 2. Ιδιωτικό χρέος, κόκκινα δάνεια, προστασία α’ κατοικίας, 3. Επιχειρηματικότητα – βιώσιμη ανάπτυξη, 4. Υγεία, 5. Εργασία.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Παππάς, μετά από σύσκεψη με τους βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας σήμερα στη Βουλή, εισηγήθηκε την πραγματοποίηση επίσκεψης σε δομή Υγείας, τη συνάντηση με τη διοίκηση της Helexpo, την περιοδεία στα περίπτερα της ΔΕΘ, τη σύσκεψη εργασίας με παραγωγικούς φορείς και τη διοργάνωση συνέντευξης Τύπου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Atena: Προειδοποιητικό «112» για Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου

Πρεμιέρες, τρέιλερ και εκπλήξεις - Όλα όσα έρχονται στη μικρή οθόνη, η «μητέρα των μαχών» στην πρωινή ζώνη

Γαλλία: Νηπιαγωγός στο Παρίσι χτυπά δυνατά 3χρονο κοριτσάκι και το ρίχνει στο έδαφος - Δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης