ΣΥΡΙΖΑ - Ραγκούσης: Θα γελάσει κάθε πικραμένος αν κάνει κόμμα ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ - Ραγκούσης: Θα γελάσει κάθε πικραμένος αν κάνει κόμμα ο Κασσελάκης

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως θα προτείνει στα μέλη του κόμματος να μην ψηφίσουν Κασσελάκη για πολιτικούς λόγους και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα στηρίξει τον Πολάκη

ragkousis
«Θα προτείνω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσουν Στέφανο Κασσελάκη για πολιτικούς λόγους» είπε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης, ενόψει των εκλογικών διαδικασιών του κόμματος στα τέλη Νοεμβρίου.

«Έχει κάθε δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει. Εγώ δεν τον ψήφισα και δεν εργάστηκα για την εκλογή τουγιατί δεν τον γνώριζα. Τώρα τον γνωρίζω και θα προτείνω στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον ψηφίσουν», ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης για τον Κασσελάκη και συνέχισε, λέγοντας πως «έδειξε τι πιστεύει, τι αντιλήψεις και ποιες πολιτικές απόψεις κουβαλάει και είναι αρνητικές για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d43anomadfyp)


Για το ενδεχόμενο να στηρίξει τον Παύλο Πολάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, έχουμε διαφορές σε πολύ σημαντικά θέματα»

«Θα γελάσει κάθε πικραμένος αν κάνει κόμμα, αυτό θα σημαίνει πως θα φύγει ο ίδιος από τον ΣΥΡΙΖΑ και προκαλούσε μέχρι προχθές να του πουν οι άλλοι πως θα μείνουν», πρόσθεσε ο Ραγκούσης, σχολιάζοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών περί δημιουργίας νέου φορέα από τον Κασσελάκη, σημειώνοντας πως ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα πλέον με όσους τον υποστήριζαν όχι με όσους τον αμφισβήτησαν από την αρχή.

Πρέπει να απαντήσουμε στα ερωτήματα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει και πέφτει και τι θα κάνει το κόμμα για να ανταποκριθεί στο πολύ μεγάλο αίτημα, στην απαίτηση των προοδευτικών ψηφοφόρων που αναζητούν μια ισχυρή αντιπολίτευση, ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Ραγκούσης, δείχοντας ξανά προς την κατεύθυνση της «ένωσης δυνάμεων». «Πρόκειται για τεράστιας σημασίας θέμα (η συνεργασία με άλλα κόμματα του χώρου). Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει σε αυτό το θέμα και να δεσμευτεί πως θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση, εφόσον το Συνέδριο πάρει αυτή την απόφαση. Γι' αυτό έχει σημασία πως πάμε πρώτα σε Συνέδριο» πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα – Οι αλλαγές της νέας χρονιάς

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Η κακοκαιρία Atena συνεχίζει και σήμερα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης