Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκίνησε κύκλο συσκέψεων, αμφιταλαντεύεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και νέου κόμματος

Ζήτησε από τα στελέχη του μηχανισμού του να είναι σε εγρήγορση, χωρίς να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του

Σήμα εγρήγορσης προς τον μηχανισμό και τους υποστηρικτές του έστειλε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ξεκίνησε από το πρωί κύκλο συσκέψεων με τους στενούς συνεργάτες του, επιστρέφοντας στην πολιτική δράση. Μια ημέρα μετά την οριστικοποίηση του οδικού χάρτη για την εκλογή νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με δεδομένες τις νέες συμμαχίες και τους συσχετισμούς στην Πολιτική Γραμματεία, η πλευρά Κασσελάκη φαίνεται να αντιδρά στα νέα δεδομένα στο κόμμα.

Ο έκπτωτος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όχι μόνο δεν σκέφτεται να αναχωρήσει από τη πολιτική ή να επιστρέψει στην Αμερική, αλλά ζυγίζει όλα τα δεδομένα για το επόμενο βήμα του, δηλαδή αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα προχωρήσει στο να ιδρύσει νέο κόμμα.

Πάντως, σήμερα ο κ. Κασσελάκης ζήτησε να τεθεί σε εγρήγορση όλος ο μηχανισμός του, δηλαδή στελέχη και μέλη που πρόσκεινται στον ίδιο από τις νομαρχιακές Οργανώσεις, τις οργανώσεις μελών και τα think tanks, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει ποιον από τους δυο παραπάνω δρόμους θα διαλέξει το επόμενο διάστημα, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του. 


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Παλαιολόγου: Ο Ρώμας είχε αλαζονεία μαζί μου και η Ράντου ήταν ψυχρή

Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες με τη σύζυγό του και την έκανε unfollow στο Instagram

Αλυσίδα Ελπίδας: Πώς η περιουσία του Σεργιανόπουλου κατέληξε στον Δαρδανελιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr