Έλενα Ακρίτα: Καβγάς με Καλογεροπούλου για τον Κασσελάκη - «Ομοφοβικός ο Πολάκης, δεν συνυπάρχω μαζί του» είπε η βουλευτής (βίντεο)

Έλενα Ακρίτα: Καβγάς με Καλογεροπούλου για τον Κασσελάκη - «Ομοφοβικός ο Πολάκης, δεν συνυπάρχω μαζί του» είπε η βουλευτής (βίντεο)

«Τι έκανε και τον καθαιρούμε» είπε η βουλευτής Επικρατείας για τον Κασσελάκη

akrita-kalogeropoulou-0
Λεκτική αντιπαράθεση αναφορικά με τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ της βουλευτού του κόμματος, Έλενας Ακρίτα και της δημοσιογράφου Ελένης Καλογεροπούλου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Action 24, η κυρία Έλενα Ακρίτα, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις μετά την καθαίρεση του προέδρου του κόμματος και την εκκίνηση εκλογής νέας ηγεσίας. Ωστόσο, στις συνεχείς ερωτήσεις της σχετικά με τις θέσεις του κ. Κασσελάκη η Έλενα Ακρίτα απάντησε λέγοντας «σας έχω απαντήσει, είστε εμμονική. Είστε προκατειλημμένη».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τη δημοσιογράφο να αναρωτιέται εάν μπορεί να κάνει μία ερώτηση και τη βουλευτή να λέει, «εάν είναι σαν τις προηγούμενες, να την ξανασκεφτείτε. Το εάν θα απαντήσω ή όχι, είναι δικό μου θέμα, γιατί είστε σε έναν μόνιμο εκνευρισμό. Έχετε και πρόβλημα πίεσης και εύχομαι τα καλύτερα». «Δεν είναι προσωπικό θέμα, της απαντάς και δεν ακούει» είπε, απευθυνόμενη στον συντονιστή της συζήτησης.

Στο σημείο εκείνο η κυρία Καλογεροπούλου είπε «δεν θα ρωτήσω, δεν θέλω να σας στενοχωρήσω» με την κυρία Ακρίτα να αποκρίνεται «εάν νομίζετε πως έχετε αυτή τη δύναμη, πλανάστε πλάνην οικτράν».

Δείτε βίντεο:

Αντιπαράθεση Ακρίτα - Καλογεροπούλου


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Ακρίτα ξεκαθάρισε πως συγκαταλέγεται στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη διερωτώμενη μάλιστα «τι έκανε και τον καθαιρούμε», ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα φάση υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. «Τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος», αναρωτήθηκε, συμπληρώνοντας «ποιος τον στήριξε και ποιος τον περίμενε με τον τουφέκι στη γωνία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d43q04myh0pd)

«Έχουμε πρόεδρο μέχρι να γίνει η εκλογική διαδικασία» ξεκαθάρισε. Αναφερόμενη δε στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός πως έγινε με μυστική ψηφοφορία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d43nyddfb741)

Στην συνέχεια η κυρία Ακρίτα απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε η ίδια θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Παύλο Πολάκη. «Δεν νοείται να υπάρχει αριστερός ομοφοβικός ηγέτης», είπε ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ότι ο ίδιος δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό, είπε πως «και οι ρατσιστές λένε ότι δεν είναι αλλά ένε “μας φέρνουν τους λαθρό”». Καταλήγοντας είπε δε πως «Η στάση του κ. Πολάκη, με τον οποίον δεν θα ήθελα να ασχοληθώ άλλο, είναι τέτοια που καταψήφισε το νομοσχέδιο στο οποίο ήμουν εισηγήτρια. Δεν μπορώ να συνυπάρξω, αλλά όποτε είχε δίκιο, τον έχω υποστηρίξει».

Ειδήσεις σήμερα:

Ζιζέλ Πελικό: Αποκαλύψεις στη δίκη - Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί τους

Τουρκία: Ερευνάται και ο ύποπτος θάνατος της αδελφής της μικρής Ναρίν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης