Τζάκρη για Κασσελάκη: Ούτε φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάνει άλλο κόμμα

«Θα είμαι στο πλευρό του για να γίνει πάλι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε η βουλευτής του κόμματος

Την εκτίμησή της ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν θα δημιουργήσει νέο κόμμα και ότι θα παραμείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος και στενή του συνεργάτης Θεοδώρα Τζάκρη.

Μιλώντας στο MEGA η Τζάκρη ανέφερε ότι διατηρεί καθημερινή επαφή με τον Στέφανο Κασσελάκη και ξεκαθάρισε ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε σκοπεύει να φύγει από το κόμμα ούτε να φτιάξει δικό του.

Η Θεοδώρα Τζάκρη εξέφρασε την επιθυμία να τον δει υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος και δήλωσε ότι σε αυτή την περίπτωση θα «σταθεί στο πλευρό του».

Όπως είπε συγκεκριμένα η Θεοδώρα Τζάκρη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καθημερινή επικοινωνία με έναν ευρύ κύκλο προσώπων, μεταξύ των οποίων και βουλευτές. Μιλώ μαζί του καθημερινά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει συμμετάσχει στη διαρροή για δημιουργία νέου κόμματος. Είμαι σε θέση να γνωρίζω. Είπε ότι θα τοποθετηθεί στα μέλη. Θα είμαι στο πλευρό του για να γίνει ξανά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ανακοινώσει τις προθέσεις του».

Αναφερόμενη στα όσα έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή είπε πως είναι πρωτοφανές εκλεγμένος πρόεδρος να καθαιρείται εν κινήσει.

«Αυτό συνέβη γιατί ένα μικρό όργανο, η ΚΕ με τα 300 μέλη, αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση των 150.000 μελών που ψήφισαν πέρσι. Αυτό είναι παράλογο να το προβλέπει ένα καταστατικό. Έτσι, ο κ. Κασσελάκης πήρε αυτές τις αποφάσεις. Υπάρχει και κάτι άλλο όμως. Αυτή η κρυφοφανερή διαδικασία με την οποία λήφθηκε η απόφαση, επιτρέψτε μου να την πω ως εκλογική παρωδία. Αυτό συνέβη γιατί έπρεπε να συγκαλυφθεί η διπρόσωπη στάση κάποιων συντεταγμένων ομάδων και λόγω μίας γραφειοκρατικής αντίληψης».

Σε σχέση με τον Νίκο Παππά ανέφερε πως δεν είναι πολύ υπεύθυνη στάση σε μία δύσκολη συγκυρία, να επιλέγεται να μείνει ακέφαλο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κάποιοι στενοί φίλοι του κ. Παππά βρίσκονται μεταξύ των υπογραφών για την πρόταση μομφής. Οι φράξιες έδιωξαν και τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη. Είναι οι ίδιες πρακτικές και λογικές. Υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιες ολιγαρχικές συσπειρώσεις, οι οποίοι διαπραγματεύονται τα προνόμιά τους απέναντι σε μία κεντρική εξουσία για να την έχουν υπό τον έλεγχό του».

«Επειδή όλα αυτά τα περιστατικά τα παρακολουθεί η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, έχω να σας πω πως έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσει ο κόσμος, το αποτέλεσμα θα είναι εκκωφαντικό υπέρ του κ. Κασσελάκη. Η θέση μου θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι και να γίνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανατροπή με το μεταναστευτικό μετά τις αποφάσεις της Γερμανίας- Ενόχληση από Μητσοτάκη, προς... κατάργηση η Σένγκεν

«Παρέσυρα τρία άτομα» - Στη μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε γονείς και παιδί στη Θεσσαλονίκη

Καβγάς Μωραΐτη-Πολάκη: Είστε πάνω από τα 300μ. και δεν ακούτε; - Είμαι στα 1000μ. που έχει καθαρό αέρα και θα κατέβω για ντιμπέιτ με τον Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr