Οδήγησαν στην φυλακή φυγόποινο έμπορο ναρκωτικών

Σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ

Σε σωφρονιστικό κατάστημα οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ένας 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για διακίνηση ναρκωτικών, οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στη χώρα και συνελήφθη την Τρίτη στη Ρόδο.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που του έκαναν έλεγχο, σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και χρηματική ποινή 11.000 ευρώ που του είχε επιβάλει σε δεύτερο βαθμό το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ο εγκλεισμός του φυγόποινος στη φυλακή.

Στη φυλακή για το υπόλοιπο ποινής

“Χρωστούσε” μέρος της ποινής του ένας φυγόποινος Έλληνας έμπορος ναρκωτικών που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα όπου συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και, καθώς είχε καταδικαστεί τελεσίδικα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας τον έστειλε ξανά στην φυλακή.

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του επιβλήθηκε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής φυλάκισης τριών ετών, επτά μηνών και 18 ημερών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε δύσκολη θέση ο Τραμπ μετά το debate: Η καζούρα στο «X» και το καυστικό εξώφυλλο του Time

Βροχές σήμερα στο Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα - Νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή

«Παρέσυρα τρία άτομα» - Στη μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε γονείς και παιδί στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr