Δουδωνής: Πλανάται πλάνην οικτράν ο Ραγκούσης αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ

Να ζητήσει από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν και υπουργός και γραμματέας του Κινήματος, είπε για τον Γιάννη Ραγκούση ο Παναγιώτης Δουδωνής

«Αν ο κ. Ραγκούσης ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, πλανάται πλάνην οικτράν», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά», σχολιάζοντας τη «συγγνώμη» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Συγγνώμη να ζητάει από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, συγγνώμη που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν και υπουργός και γραμματέας του Κινήματος», πρόσθεσε ο κ. Δουδωνής, αναφερόμενος στον Γιάννη Ραγκούση.

Για την πολιτική παρουσία του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ, ο κ. Δουδωνής είπε: «Η χθεσινή εικόνα είναι μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα εικόνα. Από την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη κρατάω πολλά σημεία, καταρχάς την παρουσίαση του οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, αλλά επίσης κρατάω στο πολιτικό επίπεδο, το γεγονός ότι μίλησε για κυβερνών ΠΑΣΟΚ για την επόμενη κυβέρνηση και το γεγονός ότι επισήμανε το μήνυμα της ενότητας που δόθηκε με την παρουσία πολλών στελεχών και υποψηφίων προέδρων. Δόθηκε ένα πολύ ωραίο μήνυμα από όλους τους παρισταμένους. Την επόμενη μέρα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, όλοι θα είμαστε εκεί».

Για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις, ανέφερε: «Προφανώς αν δεν είχαμε την εσωκομματική διαπάλη, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και νομίζω ότι και την επόμενη μέρα της εσωκομματικής «σύγκρουσης». Τα πράγματα θα είναι επίσης πολύ καλύτερα. Υπάρχει ένας κόσμος του Κέντρου, ο οποίος στρέφεται είτε προς το «δεν πάω να ψηφίσω», άρα εμείς πρέπει να πάρουμε κόσμο από τον κόσμο που έχει φύγει από τη ΝΔ και δεν πάει να ψηφίσει, από τον κόσμο που έχει φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν πάει να ψηφίσει ή πάει στους αναποφάσιστους», σημείωσε.

Για τη συγγνώμη του Γιάννη Ραγκούση προς τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη, είπε: «Ο κ. Ραγκούσης ζητάει συγγνώμη για λάθος λόγους. Εκεί που πήγε αυτά θα άκουγε για το ΠΑΣΟΚ. Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητάει από τους ψηφοφόρους, τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους άφησε, παρότι ήταν και γραμματέας και υποψήφιος πρόεδρος του ενιαίου φορέα που συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ και τους άφησε για να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ για μια βουλευτική θέση. Συγγνώμη ίσως θα έπρεπε να ζητάει και από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τώρα που είναι μια δύσκολη ώρα θέλει να τους αφήσει και αυτούς. Αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ τώρα που το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει καλά, πλανάται πλάνην οικτράν».

Τέλος, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, είπε: «Εκτιμώ την κα Διαμαντοπούλου. Είναι σημαντικό, και θα αγωνιστούμε για αυτό, όλοι την επόμενη μέρα να είναι στην πρώτη γραμμή».


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στα δυτικά από αύριο - Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο

Μητσοτάκης: Δεν πάμε για αυξήσεις στο νερό, θα παραμείνει φτηνό για τις χαμηλές καταναλώσεις

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr