ΣΥΡΙΖΑ - Παππάς: Με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «τι είναι αυτά που κάνετε, είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;»

«Προφανώς» και έστησαν τον Κασσελάκη, είπε ο Παππάς για την ανατροπή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το αξίωμά του

Για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε ο Πέτρος Παππάς, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

«Αυτό που γνωρίζω, είναι πως έχουμε μπει σε μια περιδίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μπει σε έναν περιττό κύκλο εσωστρέφειας, σε μια μακρά προεκλογική εκστρατεία 2,5 μηνών και αντί στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που θέλαμε και θέλουμε να κάνουμε, να προσεγγίσουμε και να διευρύνουμε δηλαδή τη βάση μας, κινδυνεύουμε να χάσουμε όλα τα μέλη μας» είπε αρχικά ο κ. Παππάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open και συνέχισε: «Έχουμε έναν κόσμο εξοργισμένο, έναν κόσμο που δεν πιστεύει στις διαδικασίες, έναν κόσμο που διαβάζει έγκριτους συνταγματολόγους, όπως τον κ. Κοντιάδη, ο οποίος λέει πως δεν έγινε η διαδικασία όπως έπρεπε, ότι ο πρόεδρος που χάνει την εμπιστοσύνη της Κεντρικής Επιτροπής, πηγαίνει στο Συνέδριο του κομματος και αυτό κρίνει τις εξελίξεις και οδηγεί σε εκλογές».



Σε ερώτηση για το αν η διαδικασία ανατροπής του Στέφανου Κασσελάκη ήταν «πραξικοπηματική», απάντησε: «Έγινε μια βίαιη ανατροπή του, μια βίαιη ανατροπή της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό που δέχομαι καθημερινά και μου προκαλεί μεγάλη θλίψη, είναι εκατοντάδες μηνύματα, τηλεφωνήματα, με σταματάνε άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε "τι είναι αυτά που κάνετε, είναι αυτή εικόνα σοβαρού κόμματος;". Και μπορεί να παρουσιαστεί έτσι μια εικόνα κανονικότητας στον ΣΥΡΙΖΑ;».

«Έστησαν δηλαδή τον Κασσελάκη;» ήταν η επόμενη ερώτηση των δημοσιογράφων για το ίδιο θέμα, με τον Πέτρο Παππά να απαντά: «Προφανώς, ήταν μια διαδικααίσ έωλη απ' όπου κι αν την πιάσεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στα δυτικά από αύριο - Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο

Μητσοτάκης: Δεν πάμε για αυξήσεις στο νερό, θα παραμείνει φτηνό για τις χαμηλές καταναλώσεις

Είχα πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, είπε ο 46χρονος - Τι έδειξαν οι μετρήσεις για το αλκοόλ στο αίμα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr