ΣΥΡΙΖΑ - Ραγκούσης για Δουδωνή: Αντί να τα βάλει με τον Κασσελάκη που έβρισε το ΠΑΣΟΚ, τα έβαλε με εμένα

Εγώ είμαι και παραμένω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε, απαντώντας στον Δουδωνή που υποστήριξε νωρίτερα ότι «ο Ραγκούσης πλανάται πλάνην οικτράν αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ»

Στη δήλωση του Παναγιώτη Δουδωνή, ότι οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους του και ότι «πλανάται πλάνην οικτράν» αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σε τοποθέτησή του στον ραδιοφνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «εγώ είμαι και παραμένω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όλη μου η έννοια είναι για το αν θα ανταποκριθούμε όλοι στην απαίτηση των προοδευτικών ψηφοφόρων. 70% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, 80% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ μας ζητούν να πάρουμε κοινές πρωτοβουλίες, για να υπάρξει απέναντι στην κυβέρνηση μια ισχυρή πολιτική δύναμη. Από εκεί και μετά εγώ έκανα αυτό το που λέει η συνείδησή μου ως μέλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Από την άλλη, μου κάνει εντύπωση να έχει καθυβρίσει το ΠΑΣΟΚ με αυτό το χυδαίο τρόπο ο Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα όχι κάνοντας πολιτική κριτική, αλλά για τα 50 χρόνια, με αφορμή την 3η του Σεπτέμβρη και να βγαίνει κάποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και αντί να τα βάλει με αυτόν που έβρισε το ΠΑΣΟΚ, να τα βάζει με αυτόν που ζήτησε συγγνώμη για αυτό που έκανε αυτός που έβρισε» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην πρότασή του για κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ο κ. Ραγκούσης είπε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, τους προοδευτικούς ψηφοφόρους, οι οποίοι κατά συντριπτική πλειοψηφία με ποσοστά της τάξης 70 και 80% έχουν την απαίτηση για κοινή κάθοδο. Εγώ νιώθω την ανάγκη να πω ότι πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτή την απαίτηση».

Για την εσωτερική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης τόνισε πως «υπάρχει κόμμα, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να κάνουμε όσα περνούν από το χέρι μας, ώστε αυτή η περίοδος να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Αλλά το δίλημμα για όλους μας είναι αυτό που θέτει η κοινωνία ή θα κάνουμε κάτι όλοι μαζί και θα υπάρξει νικητής απέναντι στη ΝΔ στις επόμενες εκλογές ή θα μείνει ο καθένας στα ποσοστά του 8-10-12-15% και απλώς θα παρακολουθεί ο ελληνικός λαός τον κ. Μητσοτάκη άλλα τέσσερα χρόνια να τον κυβερνάει. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο κ. Πολάκης θα εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ντομινίκ Πελικό ισχυρίζεται ότι είχε πέσει κι αυτός θύμα βιασμού - Γιατί παντρεύτηκε τη Ζιζέλ δύο φορές

Η κακοκαιρία Boris δεν θα προκαλέσει επικίνδυνα φαινόμενα στη χώρα, ξεκαθαρίζει ο Κολυδάς - Εγρήγορση μόνο στα βορειοδυτικά


Απόστολος Λύτρας μετά την αποφυλάκισή του: Ζητώ ξανά συγγνώμη, θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr