Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης είναι ο πολιτικός αυτουργός των αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης είναι ο πολιτικός αυτουργός των αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

«Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελακης»

Ragousis
Ως τον πολιτικό αυτουργό των αποδοκιμασιών σε βάρος μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την είσοδό τους στα γραφεία του κόμματος για τη χθεσινή συνεδρίαση χαρακτήρισε ο Γιάννης Ραγκούσης τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο πολιτικά ιθύνων νους και ο πολιτικός αυτουργός ναι είναι ο κ. Κασελάκης και η αντίληψη που εισήγαγε στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης στο Action 24 το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που επικύρωσε με 17-1 ψήσους την έκπτωση Κασσελάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d44whyutgvxd)


«Δεν υπάρχουν αυθόρμητες συγκεντρώσεις. Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα, μια έκφανση της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελακης» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

«Εύχομαι και ελπίζω ότι ζούμε τις τελευταίες τέτοιες εκδηλώσεις γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Όπως σημείωσε «είναι ένα κλίμα εχθροπάθειες, μίσους, τοξικότητας, εμφυλιοπολεμικής λογικής καθώς φτάσαμε στελέχη να προπηλακίζονται από 5-6 άτομα».

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έιχε το θράσος να μιλήσει για εκτροπή μεσούσης της Πολιτικής Γραμματείας; Να δούμε τι θα κάνει τώρα με την εκτροπή ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών των έχουν απομονώσει» συνέχισε ο κ. Ραγκούσης.

«Πέφτει όλο και πιο χαμηλά όπως δείχνει το 17-1 της χθεσινής ψηφοφορίας. Η πρόθεσή του να είναι παρών δεν του επιτρέπει να κακοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Έφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι, να μιλάει για εκτροπή, ντροπή» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος ο Γιάννης Ραγκούσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d44wvft1xj1t)


Οι αποδοκιμασίες

Υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στην Όλγα Γεροβασίλη, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον Κώστα Ζαχαριάδη, αλλά και τον Αλέκο Φλαμπουράρη το βράδυ της Πέμπτης.

Αγανακτισμένοι Κασσελίστας έξω από Κουμουνδούρου αποδοκίμασαν Γεροβασίλη και Θεοχαρόπουλο


koumoundourou__10_
koumoundourou__8_

Ειδήσεις σήμερα:

«Άνοιξέ μου το γραφείο μου»: Το παρασκήνιο και οι διάλογοι της Πολιτικής Γραμματείας που κήρυξε έκπτωτο τον Κασσελάκη

Θρίλερ με την διαθήκη του άγνωστου αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Πού πήγαν €675.000;»

Λύθηκε το μυστήριο για τον σεισμό των 9 ημερών που ταρακούνησε τη Γη το 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης