Περιοδεία Μπελέρη στα Ιωάννινα - Θα ανοίξει πολιτικό γραφείο στην πόλη

Περιοδεία Μπελέρη στα Ιωάννινα - Θα ανοίξει πολιτικό γραφείο στην πόλη

Ο ευρωβουλευτής είχε συναντήσεις με Αλέξανδρο Καχριμάνη και Μαρία Κεφάλα

belerisned
Την πρώτη του περιοδεία στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Φρέντης Μπελέρης, μετά την αποφυλάκιση του από τις αλβανικές φυλακές.

Όπως ενημέρωσε μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπελέρης, είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη και την πρώην Υπουργό, Βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρία Κεφάλα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «σήμερα, συναντήθηκα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη. Τον ευχαρίστησα για την στήριξη του και τον διαβεβαίωσα ότι τώρα θα βρίσκομαι και εγώ στο πλευρό του ως μέλος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στη συνέχεια, είχα μια πολύ ωραία συζήτηση με την πρώην Υπουργό και Βουλευτή της ΝΔ, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα».

Μάλιστα, ο Ευρωβουλευτής όπως έιπε, έχει αποφασίσει να «να διατηρεί πολιτικό γραφείο καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του, καθώς οι δεσμοί της με τα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία είναι διαχρονικοί και άρρηκτοι».

Κλείσιμο
Ολόκληρη η ανάρτηση του: «Είχα υποσχεθεί προεκλογικά να βρεθώ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να γνωρίσω όλες και όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μου και μου έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσω να μάχομαι. Αυτήν την υπόσχεση θα προσπαθήσω να την υλοποιήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Ως πρώτο σταθμό επέλεξα την Ήπειρο και συγκεκριμένα τα αγαπημένα μου Ιωάννινα. Στην πόλη έχω αποφασίσει να διατηρώ πολιτικό γραφείο καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας μου, καθώς οι δεσμοί της με τα μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία είναι διαχρονικοί και άρρηκτοι. Σήμερα, συναντήθηκα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρο Καχριμάνη. Τον ευχαρίστησα για την στήριξη του και τον διαβεβαίωσα ότι τώρα θα βρίσκομαι και εγώ στο πλευρό του ως μέλος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στη συνέχεια, είχα μια πολύ ωραία συζήτηση με την πρώην Υπουργό και Βουλευτή της ΝΔ, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα».

Είχα υποσχεθεί προεκλογικά να βρεθώ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να γνωρίσω όλες και όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό...

Posted by Φρέντης Μπελέρης on Friday, September 13, 2024

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης