Παπανώτας: «Θα σας πω τη Δευτέρα λεπτομέρειες» - Η συζήτηση με την Τσιμτσιλή για πιθανή υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια χιουμοριστική συζήτηση που είχε με τον Παπανώτα για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Μια μίνι συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Παπανώτα, σχετικά με τη σκέψη του να δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, «ανέβασε» στο story στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μια μέρα πριν από την πρεμιέρα, που πρέπει να είμαι ήρεμη, διαβάζω πως διεκδικείς την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια τον Παπανώτα με εκείνον να της απαντά (και με χιουμοριστική διάθεση): «Είπα ότι το σκέφτομαι και θα πρέπει να είσαι ευτυχής που κάνεις εκπομπή με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!».



«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Αντί να ηρεμήσεις, να κάτσεις στα αυγά σου, θέλεις προεδριλίκια;» συνέχισε, χαμογελώντας, η Τσιμιτσιλή, ενμώ στη συνέχεια μπήκε στη συζήτηση και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Τη Δευτέρα θα σας πω λεπτομέρειες, θα το σκεφτώ μέσα στο σαββατοκύριακο και θα σας πω» πρόσθεσε ο Παπανώτας.


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr