Θεοδώρα Τζάκρη: Νομικώς διάτρητη η ανατροπή του Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Κασσελάκης είναι εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει τυπικά στη θέση του μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του», τόνισε η κυρία Τζάκρη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, έκανε λόγο για «αντικαταστατική και παράτυπη» απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος, κατά τη διάρκεια της.

Μιλώντας σε συνέντευξή στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ, η κ. Τζάκρη επισήμανε ότι η καθαίρεση του κ. Κασσελάκη έγινε βιαστικά την ίδια μέρα της σύγκλισης της Κεντρικής Επιτροπής, και ότι η κίνηση αυτή ανέδειξε την ανικανότητα των στελεχών που παρέμειναν να διαχειριστούν τις βασικές λειτουργίες του κόμματος.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένει τυπικά στη θέση του μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του», τόνισε η κυρία Τζάκρη, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία ανατροπής του είναι νομικώς αμφισβητή.

Επίσης, κατηγόρησε τα στελέχη του κόμματος για ανευθυνότητα, δηλώνοντας πως η εικόνα που προβάλλεται στην κοινωνία είναι αυτή ενός διαλυμένου κόμματος, όταν υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας με βάση το Σύνταγμα και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την Τζάκρη, «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο μέχρι να υπάρξει νέα εκλογική διαδικασία ή επίσημη αντικατάσταση».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιβάτης των ΚΤΕΛ ταξίδεψε στην μπαγκαζιέρα λεωφορείου: Ο οδηγός τον κλείδωσε κατά λάθος


Ο Γιαμάλ αποκάλυψε το… παρασκήνιο της φωτογραφίας που ο Μέσι τον κρατά στην αγκαλιά του όταν ήταν μωρό


Τεντόγλου μετά την 3η θέση στο Diamond League: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr